Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο νεαρών Πακιστανών στον Δομοκό.

Οι δύο άνδρες, Πακιστανικής καταγωγής, είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το πρωί των Θεοφανείων, ένας 42χρονος ομοεθνής τους, ενημερωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση των δυο νεαρών, ηλικίας περίπου 20 ετών, στην περιοχή του Παλαμά Δομοκού.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι δυο νεαροί διέμεναν σε μια καλύβα σε αγροτική περιοχή λίγο έξω από το χωριό, κοντά σε μια κτηνοτροφική μονάδα, όπου φέρεται ότι απασχολούνταν.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο πως προμηθεύτηκαν μεγάλη ποσότητα τσίπουρου από καφενείο του χωριού. Οι αστυνομικοί στις έρευνες εντόπισαν ματωμένα ρούχα και κηλίδες αίματος μέσα στα πουρνάρια κοντά στην καλύβα.

Ακόμη εντοπίστηκαν αίματα και σε ένα σκεπάρνι που ήταν μέσα στην καλύβα, όπου διέμεναν οι δυο Πακιστανοί. Επίσης από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι λείπει το ποδήλατο του ενός από τους δύο.

Όλα λοιπόν τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ένας σκότωσε τον άλλον και ο δράστης εξαφανίστηκε με το ποδήλατο, αφού ξεφορτώθηκε το πτώμα το οποίο κάπου «έκρυψε» για να μην γίνει άμεσα αντιληπτό.

Η αστυνομία ζήτησε την συνδρομή ειδικού σκύλου από την 1η ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό του πτώματος, αφού ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ που ήδη βρίσκεται στην περιοχή και συμμετέχει στις έρευνες μαζί με πυροσβέστες και αστυνομικούς, δεν είναι εκπαιδευμένος στην ανεύρεση πτωμάτων, αλλά αγνοούμενων που είναι εν ζωή.