Απίστευτη τροπή έχει πάρει η υπόθεση του 39χρονου από τον Βόλο που σκότωσε την νονά του. Σύμφωνα με τα εργαστηριακά ευρήματα που προέκυψαν, 12 χρόνια νωρίτερα, ο δολοφόνος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, ηλικίας 69 ετών, που είναι η μητέρα του ανθρώπου που κλήθηκε να τον υπερασπισθεί.

Η 69χρονη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της και είχε βρεθεί στα νύχια της γενετικό υλικό αφού είχε παλέψει με τον δολοφόνο της.

Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη για όλα αυτά τα χρόνια.

Βόλος: Ο 39χρονος που σκότωσε την νονά του είχε κάνει κι άλλον φόνο πριν 12 χρόνια

Οι απαντήσεις ήρθαν από τα ευρήματα των εγκληματολογικών ερευνών, καθώς το γενετικό υλικό που ελήφθη από τον 39χρονο ταυτίστηκε με το γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος, στην απολογία του για τη δολοφονία της νονάς του, υποστήριξε ότι είχε πάρει ναρκωτικά και δεν ήξερε τι έκανε. Υπενθυμίζεται ότι σκότωσε την νονά του επειδή δεν του έδωσε τα 2.000 ευρώ που της ζήτησε.

Λίγες ημέρες μετά το σοκαριστικό έγκλημα κατέληξε και ο πατριός του, καθώς έπαθε εγκεφαλικό μετά τις αποκαλύψεις για τον 39χρονο.

Τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι η γυναίκα που είχε δολοφονήσει πριν 12 χρόνια είναι η μητέρα του σημερινού του δικηγόρου.

Τότε, στο ανεξιχνίαστο μέχρι σήμερα έγκλημα, είχε βρεθεί ένα μπολ στο τραπέζι της δολοφονηθείσας, ένα μπολ κι ως εκ τούτου οι αρχές πίστευαν ότι ήταν οικείο το πρόσωπο που της είχε επιτεθεί και την είχε σκοτώσει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάσθηκε ανθρωποκτονία που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2009 σε βάρος 69χρονης ημεδαπής στο Βόλο.

Δράστης είναι ο 39χρονος που συνελήφθη για την ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής που τελέσθηκε πρόσφατα στο Βόλο.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περίπτωση ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε πριν από -12- χρόνια σε βάρος ημεδαπής στην πόλη του Βόλου.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 12-08-2009 στο Βόλο, 69χρονη ημεδαπή βρέθηκε νεκρή στο δάπεδο της οικίας της από συγγενικό της πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, η θανούσα έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην αριστερή κυρίως πλευρά του σώματός της.

Από την ενδελεχή εξέταση των στοιχείων προέκυψε ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη που διέπραξε την πρόσφατη ανθρωποκτονία σε βάρος 75χρονης ημεδαπής στο Βόλο (Σχετ. το από 09-11-2021 Δελτίο Τύπου), καθόσον το γενετικό υλικό που λήφθηκε από τον ίδιο ταυτίστηκε στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών με γενετικό υλικό που βρέθηκε τότε στην 69χρονη.

Το συγκεντρωθέν υλικό υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.