Ένας 21χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε 20χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης στην Άνω Καμήλα στις Σέρρες, με τι αρχές να έχουν συλλάβει τον δράστη που διέπραξε το έγκλημα αφού εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το voria, το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις Σέρρες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και όπως τονίστηκε λίγο αργότερα, στην ΕΡΤ, εκτυλίχθηκε νωρίς τα ξημερώματα, γύρω στη μια και τέταρτο, σε ένα παρκάκι όταν μια παρέα τεσσάρων ατόμων ήταν εκεί.

Έγκλημα στις Σέρρες: Τι συνέβη μεταξύ των δύο νέων;

Μερικοί από την παρέα λοιπόν, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, για άγνωστο- μέχρι στιγμής- λόγο αν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε τον 20χρονο γιατί είχε δεσμό με την πρώην κοπέλα του, όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό.

Ο διαπληκτισμός των νεαρών είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι και να το καρφώσει στην καρδιά του 20χρονου θύματος, όπως αποκαλύφθηκε στην κρατική τηλεόραση. Πάντως, από την πλευρά του, ο 21χρονος δράστης του άγριου εγκλήματος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να ψάχνουν και το μαχαίρι με το οποίο σκότωσε τον 20χρονο.

«Το ποιόν του δεν ήταν και το καλύτερο…»

Κάτοικοι αναφέρουν ότι άκουσαν φωνές την ώρα που σημειώθηκε το άγριο έγκλημα, σημειώνοντας ωστόσο πως συχνά πηγαίνουν στο εν λόγω πάρκο άτομα νεαρής ηλικίας.

«Έγινε αυτό που έγινε, όπως μαθαίνω. Τον μαχαίρωσε στην καρδιά με τη λεπίδα, πού τη βρήκε τη λεπίδα; Τώρα δεν τον ξέρουμε και καλά, τι ποιόν είχε, αλλά μαθαίνουμε πως δεν ήταν και το καλύτερο με αποτέλεσμα να γίνει αυτό που έγινε, είναι κρίμα», ανέφερε στο diktyotv ο Πρόεδρος.

Όσο για τον λόγο που καυγάδισαν, υποστηρίζει πως δεν υπήρχε αιτία- για εκείνον- και πως οι δικοί του οφείλουν να τον συμβουλεύσουν να παραδοθεί. «Απλά ταλαιπωρεί την αστυνομία», σχολίασε ο Πρόεδρος.

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema, αυτοί είναι ο δράστης και το θύμα του άγριου εγκλήματος στις Σέρρες:

Ο δράστης

Το θύμα