Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον 33χρονο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα οι ερευνητές της ασφάλειας ανέμεναν τα αποτέλεσματα απο την ανάλυση της κάρτας μνήμης της κάμερας στο σαλόνι του σπιτιού, προκειμένου να καταλήξουν στο εάν η αφάιρεσή της έγινε πριν ή μετά τη δολοφονία.

Εάν αποδειχθεί ότι ο Αναγνωστόπουλος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης πριν τη δολοφονία της συζύγου του τότε ενισχύεται το σενάριο του εκ προμελέτης εγκλήματος.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ραγδαίες εξελίξεις με την κάρτα μνήμης της κάμερας που αφαίρεσε ο συζυγοκτόνος

Τι συνέβη;

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha υπάρχει μία εξέλιξη που περιπλέκει την κατάσταση. Και αυτό, γιατί όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι ειδικοί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας δεν κατάφεραν να καταλήξουν στο πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα.

Οι αστυνομικοί στην παρούσα φάση αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή, ακριβώς τι ώρα ο πιλότος αφαίρεσε την κάρτα μνήμης,

Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε τα στοιχεία αυτά να σταλούν στην Κίνα, όπου βρίσκεται η μητρική εταιρεία που κατασκεύασε την κάμερα, σε μία προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα, που παραμένει αναπάντητο.

Διαταραγμένη προσωπικότητα που “ζει μέσα στην αληθοφάνεια” της ιστορίας που κατασκευάζει.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη ειδικών ψυχικής υγείας  είπαν πως άτομα με διαταραγμένη προσωπικότητα όπως αυτή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, “παρουσιάζουν την τάση να παρουσιάζουν εμμονικά τα μυθεύματα που πλάθουν στη φαντασία τους, προκειμένου να καλύψουν τις σκοτεινές σκέψεις ή πράξεις που κάνουν, που από ένα σημείο κ έπειτα τα υιοθετούν και τα ιδια ως αληθοφανή” .

Οι επιστήμονες, δεν αποκλείουν λοιπόν κάτι τέτοιο να έχει συμβεί και στο “αρρωστημένο μυαλό” του 33χρονου πιλότου και δολοφόνου της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.