Tο απόγευμα του Σαββάτου ο 32χρονος πιλότος δέχθηκε το πρώτο του επισκεπτήριο στον έβδομο όροφο, στη γυναικεία πτέρυγα όπου οδηγήθηκε για την ασφάλειά του, στη ΓΑΔΑ.

Ήταν ο αδερφός του ο οποίος επέστρεψε από την Αλόννησο όπου βρισκόταν στο πλευρό της μητέρας της Καρολάιν, που του πήγε κάποια ρούχα.

Ο συζυγοκτόνος ζήτησε και ένα βιβλίο, του γεωφυσικού Ντέβιντ Μπεγκοβίτσι «Η προέλευση των πάντων», το οποίο ο αδερφός του τού πήγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογία δολοφόνος βρίσκεται σε ήρεμη ψυχική κατάσταση μόνος στο κελί του, με ενισχυτική δύναμη της ΕΛΑΣ για την αποκλειστική επιτήρηση του και διάθεση ψυχολόγων από τα ιατρεία της Αστυνομίας σε 24ωρη βάση, αν τυχόν χρειαστεί η συνδρομή τους.

Ο δράστης είναι λιγομίλητος και διαβάζει τη δικογραφία του, ενώ για τα μόνα που ρώτησε είναι κάποια διαδικαστικά θέματα και να πάρει τηλεκάρτα για να επικοινωνεί και με άλλα άτομα πέρα των δικηγόρων του. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μιλάει στο τηλέφωνο και είναι ευδιάθετος. Στο κελί του μέχρι στιγμής τον επισκέφτηκαν μόνο οι ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ.