Νέα, δραματικά ερωτήματα για την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά πριν από εννιά ημέρες, ανακύπτουν ύστερα από την αποκάλυψη ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο κι η οποία έχει δώσει ηδη αναλυτική καταθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών στην μεζονέτα αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει απαντήσεις σε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν. Για παράδειγμα, το γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας φράσσοντας την είσοδο του οξυγόνου και πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης απλά θα λιποθυμούσε και θα σταματούσε να αντιδρά.

Ένα ακόμα ζήτημα, που απασχολεί τις Αρχές είναι πως το θύμα δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Απάντηση επίσης δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο γιατί οι δράστες έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη Καρολάιν, καθώς και για ποιον λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι, μία διαδικασία που είναι δύσκολη και χρονοβόρα, αντί να τις ξηλώσουν απλά και να τις πάρουν μαζί τους

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σπείρα Αλβανών και Ελλήνων πίσω από τη φρικτή δολοφονία της Καρολάιν

Οι αναλυτες του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω απο τις γραμμές» και τα όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, προκειμένου να δουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα χρήματα του οικοπέδου και στιγμές απο την καθημερινότητα της οικογένειας του πιλότου, για να φθάσουν στη λύση του μυστηρίου.