Το σκίτσο ενός υπόπτου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, έχει καταφέρει να σχηματίσει η αστυνομία, με τη λίστα των υπόπτων να μικραίνει.
Νέα στοιχεία έχει στα «χέρια» της η αστυνομία, σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν συμπληρώσει αρκετά κομμάτια του ερευνητικού παζλ, την ώρα που άλλα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα.

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό - Θα τους πιάσει η αστυνομία»
Ένα σημαντικό νέο στοιχείο που έχει η αστυνομία είναι το σκίτσο υπόπτου που έχει σχηματίσει η αστυνομία, με βάση τα λεγόμενα του 32χρονου πιλότου, συζύγου της νεαρής Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια.
Συνεπώς, η λίστα των υπόπτων έχει μειωθεί σε περίπου 30 άτομα, από τους 150 που είχαν αρχικά στο «στόχαστρο» οι Αρχές.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αστυνομία έχει εντοπίσει «ορφανά» δείγματα DNA, τα οποία προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει.

Την ίδια στιγμή, στο «κάδρο» περιλαμβάνονται και τρία ύποπτα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν καταγραφεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας.
Και καθώς τα ερωτήματα παραμένουν, το σενάριο, στο οποίο προσανατολίζονται οι Αρχές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι αυτό της εισβολή ληστών από σπείρα.

Πληροφορίες από Γεωργιανούς κρατούμενους προσπαθεί να αντλήσει η αστυνομία 

Προσέγγιση κομβικών πληροφοριοδοτών, μέσα στις φυλακές, επιχειρεί η ΕΛ.ΑΣ, για την υπόθεση των Γλυκών Νερών, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στις φυλακές Αλικαρνασσού, διαβιβάστηκε έγγραφο από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με το οποίο ζητούσε λίστα αποφυλακισθέντων για ειδεχθή εγκλήματα όπως οι ληστείες μετά φόνου ή οι βιαιοπραγίες στη διάρκεια ληστειών, με έμφαση κυρίως σε συγκεκριμένες ομάδες εγκλείστων το modus operandi των οποίων συνάδει με το προφίλ των καταζητούμενων δραστών στα Γλυκά Νερά. Αυτό είναι το ένα σκέλος.

karolain-0

Το δεύτερο και σοβαρότερο σκέλος στο οποίο προσδίδεται και μεγαλύτερη βαρύτητα, είναι να υπάρξει «διείσδυση» στο άβατο των Γεωργιανών κρατουμένων, σε μία προσπάθεια άντλησης κρίσιμων πληροφοριών. Αυτό σίγουρα είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο, όχι όμως και ακατόρθωτο με το σωστό δέλεαρ. Ο τρόπος με τον οποίο δρουν και συμπεριφέρονται, όπως έχουμε δει σε αλλεπάλληλες περιπτώσεις, Γεωργιανοί ποινικοί είναι σκληρός έως και απάνθρωπος.

Βίντεο με ύποπτο αυτοκίνητο 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ειδική ομάδα ανέλαβε τις έρευνες (pics & vid) | Plus: Κοινωνία | gazzetta.gr

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ένα σκούρο αυτοκίνητο προχωρά στις 3:36 τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Λαυρίου και στρίβει αριστερά με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο περίπου ώρες μετά εμφανίζεται το ίδιο όχημα να βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, να τη διασχίζει με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή.