Εφιάλτης αποδείχθηκε η επιλογή ενός συνταξιούχου από το Four Oaks να κάνει μία αισθητική επέμβαση για να ξεφορτωθεί τα… άσχημα (όπως θεωρούσε) μάγουλά του. Όπως ισχυρίζεται ο 79χρονος Πιτ Μπρόντχερστ (Pete Broadhurst) έδωσε 11.000 λίρες τον Δεκέμβριο του 2019 για μια αισθητική χειρουργική επέμβαση που πήγε … πολύ στραβά! Σήμερα είναι αναγκασμένος να συγκρατεί τα «τρομακτικά» μάτια του με… κολλητική ταινία, καθώς δεν κλείνουν ποτέ!

Ο Μπρόντχερστ θέλησε να απαλλαγεί από το «πρήξιμο» στα μάγουλά του, καθώς είχε κάνει μια οδοντιατρική επέμβαση και η θεραπεία τον είχε αφήσει με φουσκωμένα μάγουλα, τα οποία περιέγραφε σαν «τα μάγουλα ενός χάμστερ». Ένας χωρισμός και οι ανασφάλειές του τον οδήγησαν στον πλαστικό χειρουργό για διορθωτική επέμβαση. Η πρώην σύντροφός του του είπε ότι τον χωρίζει, και όταν τη ρώτησε γιατί, εκείνη απάντησε: «Κοίτα στον καθρέφτη»

Είμαι ανίκανος να… κλείσω τα μάτια μου

Ο Μπρόντχερστ έκανε ανόρθωση λαιμού, βλεφαροπλαστική κάτω από τα μάτια και ρινοπλαστική στο «BMI The Priory Hospital». Όταν ξύπνησε μετά από εννέα ώρες στο χειρουργείο η κατάστασή του ήταν χειρότερη και από ταινία τρόμου. Σύμφωνα με τον ίδιο, φαινόταν «φρικτός»: «Έμοιαζα σαν να με είχαν ξυλοκοπήσει. Ήμουν άρρωστος όλη τη νύχτα, είχα πόνους, ναυτία ακόμα και στον ύπνο μου. Την ημέρα μετά το χειρουργείο ευχόμουν να μην είχα πάει ποτέ».

Δύο εβδομάδες μετά το χειρουργείο, πήγε να αφαιρέσει τα ράμματα και είπε στους γιατρούς ότι τα μάτια του ήταν πολύ ερεθισμένα και δάκρυζαν. Οι υπεύθυνοι, όπως είπε, τον έστειλαν σπίτι του. Ένας γιατρός του NHS τον παρέπεμψε πολύ αργότερα στο οφθαλμικό κέντρο του Birmingham and Midland, όπου διαγνώστηκε με μια επιπλοκή της βλεφαροπλαστικής που ονομάζεται εκτρόπιο.

Αλλά ο ηλικιωμένος άνδρας ισχυρίζεται ότι περισσότερα από δύο χρόνια αργότερα, δεν μπορεί ακόμα να κλείσει τελείως το αριστερό του μάτι. «Τα μάτια μου είχαν παραμορφωθεί, μετά βίας μπορούσα να δω. Είχε σηκώσει το αριστερό μου βλέφαρο και το δεξί μου μάτι δεν έβλεπε καλά. Δεν βελτιώθηκε ποτέ ξανά. Δεν μπορούσα να δω και το βράδυ έπρεπε ακόμα να το κλείσω με ταινία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τώρα ανησυχώ μόνο για να φτιάξω τα μάτια μου. Έχω ξεπεράσει το πώς φαίνομαι. Θέλω απλώς ανακούφιση» πρόσθεσε.