«Δεν υπήρχε ποτέ το κατάστημα» από το οποίο ισχυρίζεται ότι προμηθεύτηκε η 36χρονη Έφη Κακαράντζουλα το βιτριόλι, σύμφωνα με έναν εκ των συνηγόρων της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Ο Απόστολος Λύτρας μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας σχετικά με τον τρόπο που ισχυρίστηκε ότι προμηθεύτηκε το βιτριόλι, πως «κανείς δεν την πίστεψε. Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μια διεύθυνση που χθες συνάδελφοί σας πήγαν στην οδό και δεν υπάρχει, δεν υπήρχε ποτέ το κατάστημα».

Σχετικά με το αν υπήρχε συνεργός, ανέφερε ότι η κατηγορούμενη ρωτήθηκε και το αρνήθηκε. Επίσης, ερωτηθείς για το αν έπεισε το δικαστήριο, υποστήριξε πως «δεν την έπεισε. Υπήρχαν ερωτήσεις που προσπαθούσαν να βγάλουν ότι και την ημέρα της επίθεσης κάποιος την ενημέρωσε».

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, η κατηγορούμενη είπε στο δικαστήριο ότι της «καρφώθηκε» η ιδέα ότι κινδυνεύει η σχέση της από την Ιωάννα και τόνισε ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει η Έφη Κακαράντζουλα είναι να πείσει ότι η ποσότητα του υγρού που έριξε δεν ήταν μεγάλη κι ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

Συγκρατούμενη της 36χρονης Έφης αποκαλύπτει

Συγκρατούμενη της 36χρονης που έχει ομολογήσει την επίθεση με το βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αποκάλυψε  στο Live News όλα όσα συμβαίνουν μέσα στις φυλακές της Θήβας.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Ψυχρό βλέμμα, δολοφονικό, μας υποτιμούσε, μας σνομπάριζε. Το παρατσούκλι της στις φυλακές είναι: Το βιτριόλι. Και ενοχλείται όταν το ακούει γιατί αρνείται να συνειδητοποιήσει το κακό που προκάλεσε», δήλωσε η Βάσω Αραμπατζή.

«Φυσικά και τη φωνάζουμε βιτριόλι. Πώς αλλιώς να τη λέμε; Το καλό παιδί; Η άλλη η κοπέλα πεθαίνει κάθε μέρα κι αυτή λέει τι έκανα για να είμαι εδώ μέσα!», συμπλήρωσε.

«Οι εικόνες αυτές, με την… επιμελώς άβαφη ρίζα, στις δύο εμφανίσεις της στο δικαστήριο, δεν είναι το αποτέλεσμα ενός ανθρώπου που έχει απαρνηθεί τη γυναικεία φιλαρέσκεια», λέει η 42χρονη, αλλά «ενός μελετημένου σχεδίου για την εικόνα που θα έπρεπε να έχει μπροστά στην έδρα».

«Το φίδι είναι πιο θερμό. Αυτή είναι ψυχρή, απειλούσε… Υποτιμούσε τις μπάμιες. Η κυρία. Και λέω: Ποια είναι αυτή; Κι όταν την γνώρισα τον Οκτώβριο, ήταν με κάτι φόρμες… τι να σου πω», συνέχισε.

«Κι ένα επισκεπτήριο μόνο είχε στη Θήβα, όσο ήμουν εγώ 10 μήνες. Ένα. Πρέπει να ήταν ο πατέρας της… Είπε ότι: Δεν έχουμε μάτια να αντικρίσουμε τον κόσμο. Κι αυτή γυρνάει και λέει: Βάλε γυαλιά. Τόσο ειρωνική. Κι αλλιώς τη δείχνουν. Είναι πολύ ψυχρή»,.

Το περιστατικό κλοπής και η διάψευση

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, το οποίο ήταν η αιτία, όπως λέει, η κατηγορούμενη να σταματήσει να εργάζεται πλέον στην υπηρεσία της φυλακής που μοιράζει ρούχα στις κρατούμενες.

«Κάνανε έρευνα και της βρήκανε πάνω της σορτσάκι κλεμμένο, έφαγε ποινή, έκλεψε από την κοινωνική υπηρεσία, νομίζει ότι κάποια είναι», σημείωσε η κ. Αρμπατζή.

Πάντως, ο δικηγόρος της 36χρονης, Μανώλης Βαμβουνάκης, διέψευσε τις κατηγορίες στην εκπομπή Live News. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Έφη Κακαράντζουλα, πελάτης μου, δεν έχει καμία πειθαρχική παράβαση».