Πληθαίνουν οι… φωνές παλιών ποδοσφαιριστών εναντίον των επιλογών που έκαναν οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι. Τελευταίος που βγήκε δημόσια να υποστηρίξει πως δεν έχουν πολλά ακόμη να δώσουν στο άθλημα είναι ο Νικολά Ανελκά.

Ο 43χρονος Γάλλος πρώην διεθνής επιθετικός, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα αν και το πλήρωσε επειδή δεν έκανε συμβιβασμούς και δεν “μασούσε τα λόγια του” έκανε ξανά το ίδιο. Δεν… μάσησε τα λόγια του:

“Η καριέρα τους τελείωσε και νομίζω ότι και οι δύο πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι με όσα πέτυχαν τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Ηταν ανώτεροι από όλους και τώρα είναι φυσιολογικό να έχουν υποχωρήσει.  Ο Μέσι με εξέπληξε περισσότερο από τον Ρονάλντο. Νόμιζα ότι θα τα πήγαινε καλά στη Γαλλία και τη Παρί Σεν Ζερμέν και ότι ο Ρονάλντο θα δυσκολευόταν περισσότερο στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  Γιατί, για εμένα, η Πρέμιερ Λιγκ είναι το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα στον κόσμο”.

Και συνέχισε: Θα έπρεπε να ήταν πιο έξυπνοι. Θα έπρεπε να είχαν επιλέξει να αντιμετωπίσουν μια λιγότερο περίπλοκη πρόκληση. Αν θέλεις να τελειώσεις την καριέρα σου στην κορυφή, μπορείς να αποσυρθείς και στα 33-34, αλλιώς κινδυνεύεις με κριτική. Επαιζα μέχρι τα 36 μου, αλλά στα 32 πήγα στην Κίνα”.