Τραγωδία στην Άνδρο καθώς γυναίκα στις 16:00 το απόγευμα σήμερα έπεσε με το αυτοκίνητο της στη θάλασσα και έχασε τη ζωή της.

Σύμφωνα με το enandro.gr, νεκρή είναι μια 69χρονη γυναίκα, κάτοικος Γαυρίου, που ανηφόριζε από το Μπατσί. Καθώς προσπαθούσε να παρκάρει, για άγνωστο λόγο, αντί για φρένο πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να φύγει, τα χτυπήσει στο πέτρινο τοιχίο, το οποίο έσπασε και να καταλήξει με το αυτοκίνητο στη θάλασσα, περίπου 25 μέτρα κάτω από το πάρκινγκ.

Τραγωδία στην Άνδρο: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

Προσπάθειες διάσωσης έγιναν από τους περίοικους, εθελοντές με φουσκωτά, σωστικό σκάφος του λιμενικού, της πυροσβεστικής. Η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Αγροτικό Ιατρείο Μπατσίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Τραγωδία στην Άνδρο: Γυναίκα σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: