Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο Καμερούν εδώ και μερικές ημέρες, στην πατρίδα του πατέρα του, με στόχο να γνωρίσει τα αξιοθέατά της. Η μετακίνηση του Γάλλου σούπερ σταρ όμως αποτελεί ζήτημα, αφού και ο ίδιος συνιστά… αξιοθέατο και όπου παρευρίσκεται προκαλεί παροξυσμό.

Στην απόπειρά του να φτάσει στο Μπονεντάλ της Ντουάλα χρειάστηκε αυξημένη ασφάλεια, η οποία θύμιζε μετακίνηση… πλανητάρχη και όχι ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με ένα VIDEO που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.


Ο Εμπαπέ φέρεται να βρέθηκε σε ένα θωρακισμένο SUV με φιμέ τζάμια, συνοδεία αστυνομικών οι οποίοι έτρεχαν γύρω από το όχημα όπως συμβαίνει με τους προέδρους των ΗΠΑ. Πίσω από το αυτοκίνητο υπήρχαν κι άλλα αμάξια και ένα… άρμα.

Ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός έχει μιλήσει ήδη στο κοινό του Καμερούν κι έχει παρευρεθεί σε εκδηλώσεις. Ένας από τους στόχους της επίσκεψης είναι οι φιλανθρωπικές ενέργειες του ιδρύματός του “Inspired By KM”, οι οποίες μεταξύ άλλων αφορούν την κατασκευή σχολείου για άτομα με προβλήματα ακοής.

Διαβάστε περισσότερα