Επιμένουμε φορτικά στην υπόθεση του Ε65, καθώς ευελπιστούμε ότι έστω την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση θα αντιληφθεί το εύρος ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα όλων των εποχών!

Πρόκειται για ένα έργο, τον άξονα Κεντρικής Ελλάδος και ειδικότερα το βόρειο τμήμα του, το οποίο θα κατασκευαστεί ως δημόσιο έργο, θα χρηματοδοτηθεί δηλαδή από το υστέρημα του φορολογούμενου πολίτη, και θα ανατεθεί απευθείας στον προνομιακό εργολάβο ΓΕΚ Τέρνα σε τιμές στα ύψη, πανάκριβα, με βάση την τιμολόγηση του 2010!!!

Είναι πραγματικά προκλητικό για ένα έργο άχρηστο, χωρίς κυκλοφοριακά φόρτη, απ’ όπου δεν θα περνάνε ούτε κατσίκες, να καταβληθούν 420 εκατ. απευθείας και άλλα τόσα για τη συντήρηση, τα οποία εκτός των άλλων θα τα στερηθεί το ΠΔΕ απ’ όπου θα προέκυπταν πραγματικές παραγωγικές επενδύσεις που θα προσέθεταν στο ΑΕΠ.

Επειδή ξέρουμε τα λόμπι που έγιναν στις Βρυξέλλες και όλο το νταραβέρι, επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, καλούμε την κυβέρνηση έστω την ύστατη ώρα να προκηρύξει διαγωνισμό και να μην αναθέσει απευθείας το έργο αυτό, και μάλιστα σε τιμές που προσβάλλουν και προκαλούν τον Έλληνα πολίτη!