Η Dua Lipa και η PUMA μοιράζονται τις ίδιες αξίες της αποφασιστικότητας, της αυτοπεποίθησης, της χαράς και της γενναιότητας. Η Dua δεν είναι μόνο μια ισχυρή επιρροή για εκατομμύρια νέες γυναίκες, αλλά έχει επίσης προσπαθήσει να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σχετικά με τα θέματα της ισότητας των φύλων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο το 2021 θα είναι η πρωταγωνίστρια της εκστρατείας «She Moves Us» της PUMA, εμπνέοντας τις γυναίκες να πετύχουν και να συνδεθούν μέσω του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Η PUMA ξεκινά την πολυετή συνεργασία της με την Dua Lipa, χορηγώντας την εικονική της εμφάνιση στο virtual concert «Studio 2054» όπου και αυτή και οι χορευτές της θα φορούν PUMA.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη συνεργασία μου με την PUMA», δήλωσε η Dua Lipa και πρόσθεσε: «Από τις πρόβες για τις εμφανίσεις μου μέχρι την πεζοπορία που κάνω στους λόφους, είναι σημαντικό να αισθάνομαι άνετα αλλά και να φαίνομαι ωραία. Έχω τόσες πολλές ιδέες για τα projects και για τις καμπάνιες στις οποίες θα συμμετάσχω και ανυπομονώ να τις πραγματοποιήσω όλες, παρέα με τη νέα οικογένειά μου στην PUMΑ».