Περιοριστικά μέτρα εναντίον μίας γυναίκας κατέθεσε ο Drake, καθώς ισχυρίζεται πως τον καταδιώκει εδώ και χρόνια, ενώ παρακολουθεί επίσης, το σπίτι του στο Χίντεν Χιλς της Καλιφόρνια και του στέλνει απειλητικά e-mails.

Συγκεκριμένα μια 29χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει «εμμονή» με τον ράπερ άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στον τραγουδιστή και να του εύχεται «να τον βρουν νεκρό ενώ παράλληλα τον απειλεί λέγοντας του ότι «θα τον σκοτώσει με μία μόνο σφαίρα κι εκείνον, αλλά και τον γιο του».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη champagnepapi (@champagnepapi)

Ο δικηγόρος του, Λάρι Στάιν, ισχυρίζεται επίσης, πως έστειλε email και στον ίδιο τον περασμένο μήνα και του έγραφε «φυτέψει μια σφαίρα» στο κεφάλι του διάσημου πελάτη του. Ο Drake αναφέρει στα έγγραφα πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει προσπαθήσει ξανά στο παρελθόν να έρθει σε επαφή μαζί του, καταθέτοντας εναντίον του μια αγωγή 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, καθώς και περιοριστικά μέτρα, χωρίς να βασίζονται κάπου οι κατηγορίες της.

Μάλιστα, το 2017 η συγκεκριμένη είχε συλληφθεί, καθώς βρέθηκε να καταπατά την ιδιωτική του περιουσία. Η αγωγή που κατέθεσε ο ράπερ απαγορεύει στη γυναίκα να πλησιάσει τον ίδιο, την οικογένειά του, καθώς και το σπίτι του σε απόσταση 100 μέτρων.

«Υπέφερα και συνεχίζω να υποφέρω από την παρενόχληση και την εμμονή αυτής της γυναίκας μαζί μου και πλέον, έχω μεγάλη αγωνία και ανησυχώ για την ασφάλειά μου και της οικογένειάς μου», αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα.