Η Δούκισσα Νομικού είναι παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς 2007. Και μπορεί να έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό, μα τα σαββατοκύριακα τα αφιερώνει στην οικογένειά της.

Ασορτί μαγιό με την κόρη της

Τη Δούκισσα Νομικού τη φετινή τηλεοπτική χρονιά την παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Super Makeover». Έτσι, η παρουσιάστρια όταν δεν βρίσκεται στα γυρίσματα της εκπομπής της, θέλει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της. Μάλιστα, πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να απολαύσει στιγμές με την κόρη της, σε μία εξόρμηση στην παραλία.

Η παρουσιάστρια της στιλιστικής εκπομπής στον ΣΚΑΙ, τώρα που το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Μαμά και κόρη μάλιστα, φόρεσαν τα ασορτί μαγιό τους, με τις δύο τους να βγαίνουν φωτογραφία την οποία φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media παίρνοντας πάνω από 50 χιλιάδες likes, μετά από τέσσερις μήνες σχεδόν.

Λατρεύει τα παιδιά της

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφία της κόρης της με τους χιλιάδες ακολούθους της. Πάντως, κάθε φορά φροντίζει να προσέχει και να μην δημοσιεύει τα πρόσωπα των παιδιών της δείχνοντας την πλάτη τους ή δίχως να επιδεικνύει τα πρόσωπά τους.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη. Στις 10 Ιουνίου του 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα, γεννημένο στις 25 Μαρτίου του 2018 και την Αναστασία γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Λίγα λόγια για τη Δούκισσα Νομικού και την αρχή της καριέρας της

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο, το 2007, μέσα από τη συμμετοχή της τα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου εξελέγη Σταρ Ελλάς. Το 2008, επιλέχθηκε για τον ρόλο της συμπαρουσιάστριας στην ψυχαγωγική εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», στο πλευρό του Νίκου Παπαδάκη ενώ το 2009, υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι MEGA και ξεκίνησε να παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το Πρωί» με τους Κατερίνα Καινούργιου, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή. Την ίδια χρονιά, έκανε και μια σύντομη εμφάνιση στη σειρά «Η Πολυκατοικία», στο ίδιο κανάλι.