Η σχολική χρονιά ξεκίνησε, το πρώτο κουδούνι ήχησε και πολλές διάσημες μαμάδες έστειλαν τα παιδιά τους στο σχολείο. Ανάμεσά τους και η Δούκισσα Νομικού.

Σε χθεσινή της ανάρτηση η όμορφη μητέρα και παρουσιάστρια έκανε την εξής δημοσίευση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει!

Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση! Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα.

Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο! Καλή σχολική χρόνια να έχουμε!

Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως και εγώ;», έγραψε χαρακτηριστικά, αναρτώντας την ακόλουθη φωτογραφία:

Η νέα, τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Και σήμερα έκανε ένα νέο, τρυφερό ποστ υπό τη μορφή του Instastory: «Καλημέρα! Σήμερα τον πήγε η Αναστασία στο σχολείο!».

Μάλιστα, συνόδευσε τη φράση της με δύο φάτσες, η μία ήταν με καρδιές και η άλλη με ένα δάκρυ για τη συγκίνησή της.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη, γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη. Στις 10 Ιουνίου του 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα, γεννημένο στις 25 Μαρτίου του 2018 και την Αναστασία γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Πάντως, χθες πολλές διάσημες μαμάδες, όπως η Φαίη Σκορδά, η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Έλενα Ασημακοπούλου, η Βάσω Λασκαράκη, η Δέσποινα Καμπούρη και η Κατερίνα Καραβάτου, ήταν συγκινημένες και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τη νέα σχολική χρονιά, εν μέσω πανδημίας, για ένα ακόμα έτος.