Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της 8χρονης Ναρίν, που έχει συγκλονίσει τη Τουρκία.

Για την δολοφονία της θεωρείται βασικός ύποπτος ο θείος της, ο οποίος και κρατείται μαζί με την οικογένειά του, ωστόσο και η μητέρα της 8χρονης, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Ναρίν, που βρέθηκε νεκρή τρεις εβδομάδες, δολοφονήθηκε όπως όλα δείχνουν από τον θείο της, αδελφό του πατέρα της, γιατί η μικρή τον είδε σε ερωτικές περιπτύξεις με τη μητέρα της.

Μπροστά στον κίνδυνο να ξεσπάσει σκάνδαλο με την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης, ο θείος της φέρεται να την σκότωσε και δεν αποκλείουν να υπάρχει συγκάλυψη από την μητέρα της, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.

Στη συγκάλυψη του εγκλήματος φέρονται να έχουν πάρει μέρος κι άλλα μέλη της ίδιας οικογένειας, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός του θύματος, ωστόσο τίποτε δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη και η αστυνομία τηρεί σιγή ιχθύος έως ότου έχει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Για την υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την Τουρκία, κρατούνται 22 άτομα, όλοι συγγενείς του δολοφονημένου παιδιού, ενώ το δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία εις βάρος της μητέρας και ενός αδελφού της και ζήτησε την προφυλάκισή τους.

Το πτώμα της Ναρίν εντοπίστηκε κάτω από πέτρες στην επαρχία Ντιγιάρμπακιρ. Η υπόθεση πήρε τεράστιες διαστάσεις και σχολιάστηκε ακόμη και από τον Ερντογάν, ο οποίος είπε πως θα «αποδοθεί δικαιοσύνη».

Οι εισαγγελείς στο Ντιγιάρμπακιρ απήγγειλαν κατηγορίες εις βάρος της μητέρας και ενός αδελφού του κοριτσιού για συμμετοχή στον φόνο του. Ήδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες εις βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ο θείος και ξαδέλφια της Ναρίν. Στο αυτοκίνητό του θείου βρέθηκε DNA του κοριτσιού.

 

Διαβάστε ακόμη: