Νέα στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα έρχοται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος. Οπως προκύπτει από τις έρευνες ο 60χρονος δολοφόνος έβαλε στο πρόσωπο της 37χρονης μητέρας ένα μαξιλάρι, της κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι και την πυροβόλησε μια φορά. Ο δράστης χρησιμοποίησε το μαξιλάρι ως σιγαστήρα για να μην ακουστεί ο θόρυβος, ενώ τον σύζυγό της τον πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι για να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, προέκυψε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το ζευγάρι στο κρεβάτι την στιγμή που κοιμόταν.

Χθες το μεσημέρι ο 60χρονος δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας, στην Ανδραβίδα, αποδοκιμάστηκε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Αμαλιάδας. Ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έφτασε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι, με αυτοκίνητο της Ασφάλειας. Αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, μια φράση ακούστηκε από πολλά στόματα… «τα παιδιά… γιατί τα παιδιά».

Ο 60χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.

Το Σάββατο, ομολόγησε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας, τις φριχτές του πράξεις.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση. Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας, και πατέρας δύο παιδιών, είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο διέμενε η οικογένεια Κλότσι.

Δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί 

Στις ανακοινώσεις που έγιναν χθες (Κυριακή) από την αστυνομία, έγινε γνωστό πως δεν ακούστηκαν πυροβολισμοί, επειδή ο δράστης πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τα θύματά του. Όσον αφορά τους φόνους των δύο βρεφών της οικογένειας, ηλικίας δύο και τριών ετών αντίστοιχα, ο Απόστολος Μαρτζάκλης είπε ότι «ο 60χρονος δεν τους έχει ομολογήσει», προσθέτοντας ότι «κατά την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας αναφέρθηκε στην παρουσία των δύο βρεφών στο σπίτι, λέγοντας στην συνέχεια ότι δεν θέλει να θυμηθεί τι έγινε ακριβώς το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι “δεν έχει συγχώρεση για αυτό”».

Πάντως όπως επεσήμανε ο υποστράτηγος σχετικά με τους φόνους των δύο παιδιών, αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί. Σχετικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε ο δράστης με τον 31χρονο είπε ότι είχαν διαφορές για την αποπληρωμή των ενοικίων για το σπίτι στο οποίο κατοικούσε με την οικογένειά του, ενώ κατά το παρελθόν ο δράστης είχε διακόψει την παροχή νερού.