«Εγώ το βρήκα το παιδί, εγώ άνοιξα την πόρτα και το βρήκα στη βεραντούλα νεκρό το παιδί μου. Μου το είχε σκοτώσει και το είχε σκεπάσει», είπε η μητέρα της 43χρονης, η οποία δολοφονήθηκε το πρωί της Τρίτης (5/12) από τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα.

«Ένας άγγελος ήταν, είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της. Λάτρευε το παιδί της, είμαστε τυχεροί που δεν το σκότωσε κι αυτό», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως είπε, το κακό έγινε όταν η 43χρονη άφησε το παιδί της στο ταξί που το πήγαινε στο σχολείο. Αφού έφυγε το παιδί, ο 71χρονος την αιφνιδίασε και μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου την πυροβόλησε με την καραμπίνα.

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: «Μαμά μου, σώσε με»

«Εδώ και μια εβδομάδα η κόρη μου έμενε μαζί μου, ήθελε να τον χωρίσει. Αυτός τα τελευταία χρόνια ήταν άνεργος και τον συντηρούσαμε εμείς με το υστέρημά μας. Του είπε, λοιπόν, ή θα βρει δουλειά ή θα το λήξουν. Αυτό δεν του άρεσε», συνέχισε η μητέρα του θύματος η οποία, όπως εξήγησε, πήγε μαζί με την κόρη της στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία.

«Την είχε χτυπήσει, της είχε σπάσει το πόδι. Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε την καταγγελία και γυρίσαμε σπίτι. Χθες την αιφνιδίασε και δεν πρόλαβε να πατήσει το κουμπί, όπως της είχε πει η αστυνομία», πρόσθεσε.

Επίσης, σε δηλώσεις της στον Alpha και την εκπομπή Tlive, η μητέρα του 43χρονου θύματος διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο 71χρονος στους αστυνομικούς, δηλαδή ότι είχε άλλη σχέση. «Λένε πράγματα που δεν ευσταθούν καθόλου. Ένας άνθρωπος που τον είχαμε ενάμιση χρόνο εδώ πέρα, τον ταΐζαμε, τον ποτίζαμε, τον προσέχαμε σαν τα μάτια μας, όλη μου η οικογένεια. Άμα τον κοιτάξω, θα του πω ”τι σου κάναμε;”. Το παιδί μου καθόταν κερί αναμμένο, παρόλη τη διαφορά ηλικίας που είχαν. Του φερόταν άψογα. Δεν είχε φύγει ποτέ μόνη της από το σπίτι. Πείτε μου πόσο καλός άνθρωπος είναι που πήρε από την τσάντα της όλα της τα λεφτά, όλες της τις κάρτες, γιατί το έκανε αυτό; Ένας τρισάθλιος είναι».

Σε ερώτηση για τον ξυλοδαρμό της την Παρασκευή, η μητέρα της 43χρονης είπε: «Την Παρασκευή το βράδυ με παίρνει το παιδί μου και μου λέει ”μαμά μου, σώσε με. Με έχει σκοτώσει”. Και φεύγω εγώ από εδώ και παίρνω την Αστυνομία. Παίρνω το παιδί μου σε άθλια κατάσταση, κλείνουμε το σπίτι και πάμε στην Αστυνομία».

Δολοφονία στη Σαλαμίνα: Τι λέει η αδελφή του 43χρονου θύματος

Η αδελφή της 43χρονης που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα, είναι πεπεισμένη πως ο 71χρονος άνδρας που ομολόγησε, είχε σχεδιάσει τόσο το έγκλημα όσο και τις επόμενες κινήσεις του ενώ ευελπιστεί να τον δει στη φυλακή, αν και αυτό, όπως λέει, δεν πρόκειται να απαλύνει τον πόνο της.

Η αδελφή της 43χρονης μίλησε στο Mega και την εκπομπή Live News για το άγριο έγκλημα καθώς και για το τελευταίο άγριο επεισόδιο, πριν τη δολοφονία, που σημειώθηκε ανάμεσα στο 43χρονο θύμα και τον 71χρονο. «Έχω πέσει από την κορυφή του βουνού και ακόμα πέφτω, πέφτω, πέφτω. Δεν μπορείς να φανταστείς πώς αισθάνομαι. Δεν μπορεί κανείς να φανταστεί γιατί είναι το ξαφνικό».

Και πρόσθεσε: «Θολωμένος δεν είσαι όταν έχει συμβεί μία υπόθεση από την Πέμπτη, από την Τετάρτη, από την Παρασκευή δεν ξέρω από πότε. Δεν είσαι θολωμένος. Ήταν προμελετημένο, αυτό το καταλαβαίνει και ο πιο χαζός άνθρωπος στον πλανήτη, φεύγεις, έρχεσαι, πας, κάνεις ό,τι κάνεις και ψάχνεις να βρεις όπλο. Προφανώς έψαξε, δεν ξέρω τι το έκανε γιατί όπλο δεν είχε στο σπίτι. Έψαξε να βρει όπλο για να κάνει το κακό. Δεν θόλωσε».

Σχετικά με τους καβγάδες και τις εντάσεις στη σχέση τους, η 43χρονη δεν συνήθιζε να μιλάει καθώς ήταν κλειστός χαρακτήρας που επικεντρωνόταν στο μεγάλωμα του παιδιού της. Σπάνια όπως είπε η αδελφή της, έπιανε συζήτηση για τα προσωπικά της. «Προστριβές μπορεί να είχαν σαν ζευγάρι οκ, μέχρι εκεί. Η αδελφή μου ήταν πολύ κλειστός χαρακτήρας. Δεν την είχαμε δει, εγώ προσωπικά δεν την είχα δει χτυπημένη ποτέ, δεν μου είχε πει κάτι. Δεν θα επιτρέπαμε να βιώσει κάτι τέτοιο μόνη της. Ήθελε να τα κρατάει για τον εαυτό της; Έγινε κάτι άλλο; Πάντως την Παρασκευή που συνέβη το πρώτο γεγονός, αυτό το μεγάλο που ζήσαμε, μας ειδοποίησε και την ίδια ώρα φτάσαμε κάτω να την πάρουμε να φύγουμε».

Την περασμένη Παρασκευή, η 43χρονη ζήτησε βοήθεια από την οικογένειά της για την κόλαση που ζούσε στα χέρια του συντρόφου της. Τότε, η οικογένεια κινητοποιήθηκε για την προστασία της αλλά κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί τα όσα έμελλε να συμβούν. «Όταν ενημερωθήκαμε με τη μητέρα μου και τρέξαμε την Παρασκευή, κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Την πήραμε από το σπίτι που έμενε, τη φέραμε στο σπίτι το δικό μας να μείνει μαζί μας για να προστατευτεί από οτιδήποτε, αν και δεν μας πήγε ποτέ το μυαλό σε αυτό το πράγμα και να τα αποτελέσματα. Μέσα σε τρεις ημέρες είχε τελειώσει η υπόθεση, ήταν τόσο γρήγορο».

Επίσης, απάντησε και για όλους εκείνους που έβλεπαν τι συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού, δηλώνοντας ότι γνώριζαν πολλά αλλά δεν έκαναν κάτι. «Μετά ήρθε αυτό το συμβάν που ήρθε τώρα, μας αποτελείωσε και ησύχασε. Εγώ θα το θεωρούσα συνενοχή να γνωρίζεις ότι ο απέναντί σου υποφέρει, χτυπιέται, έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες και το επιτρέπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι και συγκαλύπτουν μία υπόθεση και βγαίνουν τώρα με θράσος να πουν ”α, εμείς το ξέραμε”. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο για κανέναν».

Δολοφονία στη Σαλαμίνα – Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛΑΣ: «Πολλά θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν καταγγέλλουν τον κακοποιητή τους»

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, είπε: «Θα σας απαντήσω χωρίς λεπτομέρειες παρόλο που γνωρίζω, και αυτό επειδή ακριβώς νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε τόσο την οικογένεια όσο και τη γυναίκα που δεν είναι στη ζωή. Γνωρίζω λεπτομέρειες τις οποίες μπορώ να εκθέσω αλλά δε θα το κάνω».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που ξέρω εγώ από το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας είναι ότι μία γυναίκα το βράδυ της Παρασκευής τηλεφώνησε σε πανικό χωρίς να μπορεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι έχει συμβεί, ανέφερε ότι έχει χτυπηθεί το παιδί της, προφανώς ήταν η μητέρα του θύματος, της ζήτησε ο αξιωματικός υπηρεσίας να του πει πού ακριβώς βρίσκεται ή τουλάχιστον να έρθει στο τμήμα και του ανέφερε ότι ”έρχομαι εγώ από εκεί”.

Μετέβη όντως στο αστυνομικό τμήμα με την κοπέλα άγρια χτυπημένη μέσα στο αυτοκίνητο, αιμορραγούσαν οι πληγές της μου ανέφερε ο αστυνομικός υπηρεσίας και φυσικά την παρέπεμψε άμεσα στο Κέντρο Υγείας για να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας δεν διαθέτει αυτόν τον εξοπλισμό και οι νοσηλευτές παρέπεμψαν τη γυναίκα σε δημόσιο νοσοκομείο. Αυτά που σας αναφέρω τα κατέθεσε η ίδια η γυναίκα την επόμενη ημέρα στο αστυνομικό τμήμα, καθώς τη ρώτησαν γιατί δεν ξαναπροσήλθε στο τμήμα. Ανέφερε ότι την παρέπεμψαν σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής, ότι έπρεπε να βρει και ιδιώτη γιατρό καθώς ήθελε να περιθάλψει τα τραύματά της και γι’ αυτό μετέβη το Σάββατο στο ΑΤ της Σαλαμίνας».

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ κατέληξε: «Τα περισσότερα θύματα ενδοοικογενειακής βίας που φτάνουν σε μια αστυνομική υπηρεσία δεν επιθυμούν να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα ευχαρίστησε προσωπικά τον διοικητή που έπεισαν το θύμα να καταγγείλει τελικά τον κακοποιητή και να φύγει από την οικία στην οποία έμενε μαζί με τον θύτη».

Διαβάστε ακόμη: