Ένας Βρετανός, πατέρας τριών παιδιών, βρήκε τραγικό θάνατο μετά από χτύπημα στο κεφάλι με μπουκάλι βότκας κατά τη διάρκεια μπάτσελορ πάρτι στην Πράγα.

Ο David Richards, 31 ετών, πέθανε στην πρωτεύουσα της Τσεχικής Δημοκρατίας το περασμένο Σάββατο. Το προηγούμενο βράδυ φέρεται να είχε δεχθεί χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε μια «τυφλή επίθεση» κατά την πρώτη νύχτα ενός Σαββατοκύριακου σε μπάτσελορ ταξίδι στο εξωτερικό, σύμφωνα με την οικογένειά του.

Όπως μετέδωσε η Daily Mail, η προσωρινή αιτία θανάτου του 31χρονου έχει καταγραφεί ως τραύμα από αμβλύ αντικείμενο, δήλωσε η οικογένεια που πενθεί.

Το μοιραίο ταξίδι στην Πράγα

Σε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα τριών παιδιών, η οικογένεια τον περιέγραψε ως «έναν απολύτως καταπληκτικό πατέρα, σύντροφο, γιο, αδελφό και φίλο». Ο τρίτεκνος πατέρας είχε μόλις επιστρέψει στην Ουαλία από οικογενειακές διακοπές την προηγούμενη ημέρα πριν αναχωρήσει για την Πράγα για το εργένικο Σαββατοκύριακο ενός στενού φίλου του.

«Έφυγε από το σπίτι στις 5 το πρωί και ήταν στις 10 το βράδυ της ίδιας νύχτας τοπική ώρα, η Τζόλα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον [φίλο του Ρίτσαρντς] Νέιθαν για να της πει ότι είχε συμβεί ένα περιστατικό με τον Ντέιβιντ και ότι όλη η οικογένεια έπρεπε να πάρει μια πτήση το συντομότερο δυνατό, καθώς ήταν σε κρίσιμη κατάσταση».

Όταν η οικογένεια προσγειώθηκε στην Τσεχική Δημοκρατία ήλπιζαν ότι η κατάσταση του λατρευτού πατέρα θα βελτιωνόταν, αλλά τα μηχανήματα υποστήριξης της ζωής του απενεργοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου. Εξηγώντας τι πιστεύουν ότι γνωρίζουν μέχρι στιγμής, είπαν: «Δεν ήταν καβγάς όπως νομίζω ότι νομίζουν κάποιοι – ήταν μια τυφλή επίθεση. Από την επίθεση απεβίωσε στην πραγματικότητα από αμβλύ τραύμα. Ο David μιλούσε με ντόπιους στο δρόμο όταν δέχτηκε ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού».

Μυστήριο τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του 31χρονου Βρετανού

Σύμφωνα με την οικογένεια που θρηνεί, ένας Γάλλος περαστικός έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα. Έχουν πει ότι η δοκιμασία τους επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στο εξωτερικό.

Η οικογένεια θεώρησε ότι οι τοπικές αρχές στην Τσεχική Δημοκρατία δεν ήταν τόσο εξυπηρετικές όσο αναμενόταν. «Αυτό που διαπιστώσαμε ως οικογένεια ήταν ότι ήταν πραγματικά απότομοι και ωμοί και δεν μας βοήθησαν και πολύ. Απλώς δεν φάνηκε να είναι ένα ωραίο μέρος για επίσκεψη», δήλωσε η οικογένεια. «Είχαμε μια απαίσια εμπειρία, ακόμη και όταν ζητούσαμε βοήθεια και μας κοιτούσαν πραγματικά με απλανές βλέμμα».

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Τσεχική Δημοκρατία ανέφεραν ότι ένας 26χρονος άνδρας έχει έκτοτε συλληφθεί και αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη και ανάρμοστη συμπεριφορά. Ο εκπρόσωπος της τσεχικής αστυνομίας Jan Daněk δήλωσε ότι είχε ξεσπάσει καυγάς μεταξύ δύο ομάδων πριν από το περιστατικό, σύμφωνα με το Prague Morning.

Διαβάστε ακόμη: