Το divelog.gr είναι ένας νέος ιστότοπος με πλούσια θεματολογία γύρω από τις καταδύσεις, τη διαδικασία και την τήρηση των κανόνων σωστής κατάδυσης, τις ενάλιες αρχαιότητες, καθώς και την ισχύουσα νομοθεσία στα ζητήματα του καταδυτικού τουρισμού, της κατάδυσης ως μέσου αναψυχής και γενικότερα, ό,τι αφορά οιαδήποτε θαλάσσια δραστηριότητα.

Μέσα από τη συγκεκριμένη σελίδα, οι λάτρεις των καταδύσεων μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα θέματα που οφείλει να γνωρίζει ένας δύτης, πριν βουτήξει στη θάλασσα. Παράλληλα, μπορεί να γνωρίσει ενδιαφέροντα καταδυτικά σημεία όλης της επικράτειας, καθώς και του εξωτερικού.

DIVELOG.

Πέραν τούτων όμως, αυτό που κάνει το divelog.gr να ξεχωρίζει, είναι ότι οι δύτες παίρνουν τον λόγο! Στην πράξη, αυτό σημαίνει πως μέσα από την πλατφόρμα, οι δύτες πέρα από την ενημέρωση και την απαραίτητη πληροφόρηση που μπορούν να αντλούν, έχουν τη δυνατότητα να γίνουν «αρθρογράφοι» και οι ίδιοι, καθώς μπορούν να προσθέτουν τις τοποθεσίες που καταδύονται και να μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία με την υπόλοιπη καταδυτική κοινότητα.

DIVELOG.

Ήδη, κατά τους πρώτους μήνες ζωής του divelog.gr, έχουν προστεθεί περισσότερα από σαράντα (40) καταδυτικά σημεία και πάνω από εκατόν πενήντα (150) καταδυτικά κέντρα στον χάρτη.

Η κάθε κατάδυση είναι κατηγοριοποιημένη, σύμφωνα με το επίπεδο της δυσκολίας πρόσβασης και άλλες παραμέτρους, απαραίτητες για τον αυτοδύτη.

DIVELOG.