Τη δική του απάντηση έδωσε ο μουσικοσυνθέτης, Δήμος Μούτσης, μέσω του δικηγόρου του στις καταγγελίες της Λυδίας Σερβού περί σεξουαλικής κακοποίησης όταν, μάλιστα, αυτήν ήταν ακόμη 15 ετών.

Δήμος Μούτσης: Η απάντηση στις καταγγελίες

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε γραπτή δήλωση που μόλις δημοσιεύτηκε «αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που αφορούν στο πρόσωπό του, ο Δήμος Μούτσης δηλώνει ότι οι απαντήσεις του θα δοθούν όπου και όπως νομικά προβλέπεται».

Λυδία Σερβού: Η καταγγελία

Η Λυδία Σέρβου πριν λίγες μέρες μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook είχε κάνει την εξής ανάρτηση χωρίς όμως να κάνει γνωστό το όνομα του ανθρώπου στον οποίο αναφερόταν:

«Και ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ τι φορούσα τη μέρα που ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!  Ήταν Φεβρουάριος του 1992 όταν ο πατέρας μου, εφημέριος στην Αγία Μαρινα στο Θησείο τότε, ήρθε σπίτι και μου ανακοίνωσε με χαρά πως γνώρισε έναν συνθέτη – μεγάλο όνομα με τεράστιες επιτυχίες και συνεργασίες- ο οποίος ήθελε να κάνει μια συναυλια στο Αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται πίσω από τον Ιερό Ναό. Ο πατέρας μου λοιπόν γνωρίζοντας την αγαπη μου για τη μουσική και ιδιαίτερα για το τραγούδι, αφού από πολύ μικρή ηλικία είχα δηλώσει ότι θα ασχοληθώ με τον συγκεκριμένο χώρο, ζήτησε από τον μεγαλοσυνθέτη να με ακούσει και να μας πει την γνώμη του. Ο συνθέτης δέχτηκε με μεγάλη χαρά και έδωσε το τηλέφωνο του (σημ. δεν είχαμε κινητά τότε) για να του τηλεφωνήσω και να κανονίσουμε ραντεβού όπως και έγινε!..» Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τη συνέχεια όσων συνέβησαν στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη.

Παρόλα αυτά, στη συνέχεια, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι η τραγουδίστρια αναφέρεται στον Σταύρο Ξαρχάκο, με την δεύτερη να παίρνει ξανά το λόγο και να ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για τον κ. Ξαρχάκο.

Με πρόφαση αυτά τα σχόλια και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, σήμερα το πρωί, δημοσιοποιήθηκε το όνομα του Δήμου Μούτση:

https://radar.gr/article/69334/kataggelia-sok-kai-gia-ton-dimo-moytsi