Για την προστασία των αστέγων από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι ομάδες Streetwork του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (K.Y.A.Δ.Α.), οι οποίες αποτελούνται από κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους, θα συνεχίσουν καθ’όλη τη διάρκεια του καύσωνα το καθημερινό έργο τους, επιχειρώντας στον δρόμο με έξι βάρδιες πρωί και βράδυ, προσφέροντας πλήρη γεύματα, μπουκαλάκια με δροσερό νερό και είδη πρώτης ανάγκης.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

1.658  ΕΠΙΤΟΠΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ STREET WORK ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

4.857  ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

29.824  ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

348  ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Μνημόνιο συνεργασίας με τη «Humanlinks – Ανθρώπινοι σύνδεσμοι»

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από την Πρόεδρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Μελίνα Δασκαλάκη με τη «Humanlinks – Ανθρώπινοι σύνδεσμοι», που στοχεύει στην ενδυνάμωση των αστέγων και τη στήριξη των στόχων ζωής τους μέσα από τη δημιουργία κοινωνικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών δράσεων.

Σταθερά στο πλευρό μας o όμιλος ξενοδοχείων Electra Hotels & Resorts – Συνάντηση με την πρόεδρο του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Για περισσότερους από έξι μήνες συνεργαζόμαστε με τον όμιλο ξενοδοχείων Electra Hotels & Resorts, ο οποίος στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που αναπτύσσει, προσφέρει μέρος του γευστικού πρωινού τους στο Καφέ του Κέντρου Ημέρας.

Ολοκλήρωση πρακτικής άσκησης φοιτητή του Πανεπιστημίου Sciences Po στο Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Για έναν μήνα είχαμε μαζί μας τον Κωνσταντίνο, φοιτητή Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Sciences Po του Παρισιού, ο οποίος επέλεξε για την πρακτική του άσκηση τον φορέα μας.

Kάθε Σάββατο συμμετέχουμε στη δράση διάσωσης τροφίμων της οργάνωσης «Μπορούμε» – 616 πακέτα με φρέσκα τρόφιμα τον Ιούνιο

Aπό τη συμμετοχή μας στη δράση διάσωσης τροφίμων της οργάνωσης Μπορούμε γενναίες ποσότητες φρέσκων φρούτων και λαχανικών διατίθενται κάθε εβδομάδα σε οικογένειες που στηρίζουμε μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαβάστε περισσότερα