Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε δημοσίως, μέσω ανάρτησής του στο προσωπικό και επίσημο προφίλ του στο Instagram, τις σκέψεις του για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς και την πρόθεσή του να μην το κάνει.

Σε ένα Instastory λοιπόν, που ανέβασε στο προφίλ του, ο μεγαλομέτοχος και πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε τη γνώμη του για το εμβόλιο του κορωνοϊού. Ο λόγος που δεν θα εμβολιαστεί είναι επειδή δεν θέλει να αλλοιωθεί το DNA του, απαντώντας σε διαδικτυακούς του φίλους που τον ρώτησαν για το θέμα.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε τα εξής: «Πολλοί ρωτάτε εάν έκανα το εμβόλιο και ποιο. Όχι δεν έκανα και δεν θα κάνω. Όχι επειδή φοβάμαι αλλά επειδή δεν θέλω να αλλοιωθεί το DNA μου».

Δημήτρη Γιαννακόπουλος, instastory για το εμβόλιο

Στη συνέχεια ο κ. Γιαννακόπουλος με νέο στόρι στο Instagram επανήλθε λέγοντας πως μιλάει ως… Δημήτρης και όχι διευθύνων σύμβουλος, ιδιοκτήτης ή πρόεδρος, λες και ότι με κάποιο μαγικό τρόπο ένας άνθρωπος μπορεί να διαχωρίσει τις ιδιότητες του και η κάθε μια από αυτές να διατηρεί και άλλη άποψη. Το χειρότερο όμως είναι ότι ο ιδιοκτήτης της πιο επιτυχημένης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα, δημοσιοποιεί μια τέτοια θέση ενώ γνωρίζει πόσο μεγάλη επιρρόη έχει και στους οπαδούς του Παναθηναϊκού αλλά και στα social media γενικότερα καθώς διατηρεί σχεδόν 250.000, φανατικούς, followers.

«Μόνο με ολόκληρο στρατό, θα με ρίξεις»

Θυμίζουμε πως στο «Υγεία» με έμφραγμα είχε μεταφερθεί τον Οκτώβριο του 2020 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες είχε έντονους πόνους στο στήθος με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι περνά έμφραγμα το οποίο πάντως αντιμετωπίστηκε άμεσα από τους γιατρούς, χωρίς να κινδυνεύσει η ζωή του.

Ο ίδιος, μάλιστα, τα ξημερώματα της επομένης έκανε ανάρτηση στο Instagram με ατάκα από ταινία του Αλ Πατσίνο, σχολιάζοντας πως «ό,τι δε με σκοτώνει, καλύτερα να αρχίσει να τρέχει». «Νομίζεις ότι μπορείς να με πάρεις; Θα χρειαστείς έναν ολόκληρο στρατό για να το καταφέρεις αυτό», ήταν το μήνυμα πάνω στην εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram του.