Τα τελευταία χρόνια, η Δήμητρα Ματσούκα έχει κάνει μία έξυπνη και εύστοχη συμφωνία με την αδερφή της, Μαρία, που διατηρεί τη δική της εταιρία με μαγιό. Η τελευταία σχεδιάζει τα μαγιό και η ηθοποιός αναλαμβάνει το promo του brand με μεγάλη επιτυχία, γιατί εκτός από τις καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί, δημοσιεύει και τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η απόδειξη στη συνέχεια του άρθρου.

Η Δήμητρα Ματσούκα ψάχνει να βρει ανάσες ξεγνοιασιάς και το καταφέρνει. Η ηθοποιός που φέτος το καλοκαίρι έχει φορτωμένο πρόγραμμα με την παράσταση «Μεγάλης Πλεκτάνης» ξέκλεψε χρόνο και απόλαυσε τη θάλασσα το απόγευμα της Κυριακής.

Η ηθοποιός περιοδεύει ανά την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι, πλάι στον Λεωνίδα Κακούρη, και θέλησε να δροσιστεί και να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στα social media με την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Instagram της θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σαγηνευτική πόζα με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό!

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε, η Δήμητρα Ματσούκα συγκέντρωσε… βροχή από likes και θερμά σχόλια.