Καλεσμένη στο «the 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Δήμητρα Κατσαφάδου, ένα από τα πιο viral πρόσωπα των τελευταίων ημερών. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από την ατάκα «εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης».

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είναι χημικός και ιδρύτρια γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Η επιτυχημένη χημικός και βραβευμένη επιχειρηματίας αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς ξεκίνησε να φτιάχνει κρέμες περιποίησης στην κατσαρόλα του σπιτιού της, μίλησε για το bullying που έχει υποστεί στη παιδική της ηλικία λόγω του επιθέτου του πατέρα της, αλλά και για το πείσμα της να αποδείξει πως «η μαγεία της φύσης μπορεί να συναντήσει την ψυχολογία της ύλης».

«Έχω υποστεί bullying από μικρή»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αναφέρθηκε αρχικά στο bullying που βίωσε όταν ήταν μικρή εξαιτίας…του επιθέτου του πατέρα της.

«Είμαι ένα άτομο που έχει φάει bullying από πολύ μικρό παιδί. Θυμάσαι που σου είχα πει το όνομα μου είναι Κατσαφάδου. Με πείραζαν για το επίθετο του πατέρα μου, που είναι Μαλακοδήμου. Με έλεγαν κάπως… κατάλαβες. Από τότε είμαι πληγωμένη. Το Αρναούτογλου δεν είναι σαν το Μαλακοδήμου. Πλέον έχει παρέλθει» αποκάλυψε.

Δήμητρα Κατσαφάδου «Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

Η χημικός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην ατάκα «Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες και εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε με αυτήν.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Με τρολάρουν για την ατάκα «για την ψυχολογία της ύλης»

«Η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης. Η ψυχολογία της ύλης είναι το πως εμπλέκονται, κάνουν έρωτα όλα τα υλικά. Η χημεία – η κορώνα των επιστημών – είναι η ψυχολογία της ύλης.

Μπορείς να τα φτιάξεις! Τα φυτά δεν έχουν ψυχολογία; Αυτή η χημεία είναι η ψυχολογία της ύλης, με τρολάρουν συνέχεια με αυτό! Οι δικοί μου με μαλώνουν γιατί είναι «Μανιάτες». Μου λένε «Δημητρούλα πάλι έγινες viral». Είναι η ζωή μου αυτή η φράση!
Δεν μπορούν να μου λένε τι είναι η ψυχολογία της ύλης, ρε Γρηγόρη! Είναι ολόκληρη επιστήμη από πίσω, είναι κβαντομηχανική, έχω τελειώσει ολόκληρο Χημικό, ήμουν φυτό. Σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να είμαι μια στείρα χημικός, έπρεπε να κάνω κάτι με την επιστήμη που σπούδασα.

Οι γονείς μου είναι γιατροί και μου έλεγαν κρίμα για το Χημικό. Ήμουν μαθήτρια του 19.5 και στις εξετάσεις έγραψα 18.5, δεν πέρασα Ιατρική αλλά στο Χημικό. Η πίεση που υπέστην με έφτασε στην άκρη του γκρεμού».

Πριν τη Δήμητρα Κατσαφάδου, η Demy αποκάλυψε για πρώτη φορά, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ότι πάσχει από OCD:

https://radar.gr/article/72321/demy-pasxo-apo-tin-psyxiki-noso-ocd