Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε τα πάντα σχετικά με τον χρόνο που πέρασε κλεισμένη στο σπίτι της, λόγω του ατυχήματος που είχε.

Η Instagrammer έσπασε πρόσφατα το πόδι της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μείνει για καιρό σπίτι, ενώ πήρε απόσταση και από τα social media. Σε story που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε πως «έπεσε» πολύ εκείνη την περίοδο, ενώ τόνισε πως τη βοήθησε πολύ η ψυχοθεραπεία.

Απαντώντας σε έναν ακόλουθό της που τη ρώτησε πώς είναι αυτή την περίοδο, έγραψε: «Έμεινα μεγάλο χρονικό διάστημα στο κρεβάτι και πιο συγκεκριμένα, σε ένα δωμάτιο για σχεδόν 1,5 μήνα, επειδή έσπασα το πόδι μου. Έπεσα ψυχολογικά, ακύρωσα σχεδόν όλες μου τις δουλειές και οι υποχρεώσεις έτρεχαν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είδα μεγάλη αλλαγή στο σώμα μου επειδή το μόνο που έκανα ήταν να τρώω και να βλέπω Netflix. Με βοήθησε η ψυχοθεραπεία που έκανα μέσω βίντεο κλήσης με μια εκπληκτική κοπέλα. Όταν χάνω την προσανατολισμό μου, ζητάω πάντα βοήθεια. Δεν μου αρέσει να βαραίνω τους φίλους μου. (Όχι ότι έχω και πολλούς, λίγους και καλούς). Το αποτέλεσμα στο σήμερα, είμαι γεμάτη ενέργεια, πολύ καλά ψυχολογικά, απίστευτα δημιουργική, νιώθω ευλογημένη και περιμένω πως και πως να μπω στην καθημερινή μου ρουτίνα. Δουλειά, δημιουργία, γυμναστική και μαρούλια».

Δείτε το story

αλεξανδρακη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύντροφό της – Βίντεο

Διαβάστε ακόμη: