Επίθεση εξαπέλυσαν, με κοινή τους δήλωση , οι Αφοί Αγγελόπουλοι – Γιώργος και Παναγιώτης – κατά του οικονομικού site mononews το οποιό έχει αναλάβει εργολαβικά την διασπορά ψευδών ειδήσεων και δημοσιευμάτων προς το πρόσωπο τους.

Τα εν λόγω δημοσιεύματα αναφέρονται, μεταξύ άλλων, σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, δικόγραφα αλλά, άκυρες διαθήκες αλλά και αναφορές στα ανήλικα παιδιά τους, δημοσιεύματα που παραβαίνουν κάθε κώδικα δεοντολογίας και νομιμότητας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Δημοσιεύτηκαν νωρίτερα σήμερα στον ιστότοπο Mononews, ο οποίος αναλαμβάνει κατά σύστημα κάθε είδους επίθεση σε βάρος μας – έχοντας αναρτήσει τα τελευταία έτη από δικόγραφα μέχρι ευαίσθητα δεδομένα για την υγεία μας – αποσπάσματα από άκυρες διαθήκες που φέρεται να έχει συντάξει ο αείμνηστος πατέρας μας.

Το εμετικό περιεχόμενο των αποσπασμάτων αυτών προκαλεί αποτροπιασμό.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν προέρχεται από τον πατέρα μας, ο οποίος τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2017 δεν ήταν σε θέση να εκφράσει τη βούλησή του.

Αυτό προκύπτει άλλωστε από την υπ’ αρ. 733/8.2.2021 αμετάκλητη απόφαση του Εφετείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας τέθηκε ο πατέρας μας σε δικαστική συμπαράσταση.

Τα παραπάνω τα γνωρίζουν πολύ καλά οι συντάκτες του εν λόγω παράνομου δημοσιεύματος.

Επέλεξαν όμως κυνικά να προσβάλουν με τον επαίσχυντο αυτό τρόπο την οικογένειά μας και την ίδια τη μνήμη του πατέρα μας.

Τον δόλο τους προδίδει και η αήθης επιλογή τους να συμπεριλάβουν αναφορές στα ανήλικα τέκνα μας.

Επισημαίνουμε ότι επίσημα αντίγραφα των διαθηκών έχει λάβει ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος για λογαριασμό του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Από την πλευρά μας, σταθήκαμε δίπλα στον πατέρα μας με αφοσίωση και σεβασμό μέχρι το τέλος, όπως πράτταμε σε όλη μας τη ζωή.

Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια μία συμμορία αδίστακτων προσώπων τον είχε κυκλώσει με αποκλειστικό σκοπό την καταλήστευση της οικογενειακής μας περιουσίας.

Οι άκυρες διαθήκες αποτελούν μικρό μόνο μέρος του εγκληματικού τους σχεδιασμού, για τον οποίο έχει επιληφθεί ήδη η Δικαιοσύνη.