Η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο Δημοσθένης Πέππας πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Την είδηση για το διαζύγιο τους αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Την είδηση του χωρισμού επιβεβαίωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου, αναφέροντας στην εκπομπή του Mega: «Μετά από 8 χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε από κοινού να μην είμαστε μαζί σαν ζευγάρι, παραμένουμε όμως ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς που στόχο έχουμε, μεταξύ άλλων, την ομαλή μετάβαση του γιου μας στη νέα του καθημερινότητα και στη νέα μορφή της οικογένειάς μας».

Στην ίδια ανακοίνωση, η ηθοποιός τόνισε: «Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία μας να απέχουμε από περαιτέρω δηλώσεις, να επιδείξετε διακριτικότητα απέναντι στην οικογένειά μας και να απέχετε από καταστάσεις που μπορούν να τραυματίσουν τον ψυχισμό του παιδιού μας».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Σκιάθο το 2016, με αγαπημένους φίλους και συγγενείς να ταξιδεύουν στις Σποράδες για να τους τιμήσουν. Ο γάμος είχε τελεστεί στον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής, με κουμπάρους τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου, τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογένη, αλλά και τον δικηγόρο Χρήστο Καραμανλή, φίλο του γαμπρού.

Διαβάστε ακόμη: