Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Η «επόμενη μέρα» της Ν.Δ.

-Δεν υπάρχει περίπτωση αποχώρησης Μητσοτάκη για να αναλάβει διεθνή θεσμικό ρόλο -Οι «Δύο Στρατοί» των δελφίνων ετοιμάζονται διά παν ενδεχόμενο – Ο τριγμός των Τεμπών, η «εικονική πραγματικότητα», τα επιχειρηματικά συμφέροντα, το κρίσιμο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ο απρόβλεπτος παράγων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, με φόντο την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας!

Η DBRS ξεκλείδωσε τη συγχώνευση της Attica Bank με την Παγκρήτια
-Τις επόμενες μέρες το αίτημα ένταξης των κόκκινων δανείων στον Ηρακλή ΙΙΙ – Τον Σεπτέμβριο η εγγυημένη από τους μετόχους άύξηση κεφαλαίου!

UNDERCOVER
Η κόντρα δύο προέδρων ισχυρών οργανισμών έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε κορυφαίο υπουργό • Ο Χάρης Δούκας υποχείριο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των άλλων ακροαριστερών παραφυάδων • Εκδότης ψάχνεται να βρει τηλεοπτική στέγη για να μεγαλώσει τον όμιλό του • Παλιός παράγοντας της πολιτικής ενεπλάκη σε φασαρία σε μπουζούκια για το πρώτο τραπέζι!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Αποκηρύττει την Αριστερά και στρέφεται στο Κέντρο
-Η εμμονή με τα πρωινάδικα και οι παρέες με τους παρουσιαστές και τους πανελίστες – Το μεγάλο άδειασμα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και η νηνεμία πριν την καταιγίδα στον ΣΥΡΙΖΑ!

Το δείπνο των… 100 εκατ. δολαρίων στο Παλμ Μπιτς
Η στήριξη του Τζ. Πόλσον στον Ντ. Τραμπ με ορίζοντα τον θώκο του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ – Τι θα σημάνει για την Ελλάδα πιθανή υπουργοποίηση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή – Τι θα πράξει με τις επενδύσεις του σε Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank

Σκληρή υπόγεια και παρασκηνιακή σύγκρουση μεταξύ της Β. Λαζαράκου και του Γιάννου Κοντόπουλου με φόντο την διαγραφή από το ταμπλό των εταιριών με διασπορά κάτω του 10% που προωθεί ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου

-Συμπτωματικά, η πρόεδρος της Επ. Κεφαλαιαγοράς έφερε στο Δ.Σ. προς συζήτηση θέμα επιβολής ποινών στην ΕΧΑΕ της οποίας διευθύνων σύμβουλος είναι ο… Κοντόπουλος!


Ο φράχτης του Έβρου, η μείωση των μεταναστευτικών ροών, τα 100 εκατ. ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης και οι πιέσεις για απευθείας ανάθεση, όταν η κοινωνία απαιτεί και χρειάζεται λεφτά για νοσοκομεία και ασφάλεια!


Μείζον ζήτημα σε 3 εισηγμένες για περίεργο ρόλο από τις Επιτροπές Ελέγχου όσον αφορά σε παράθεση ανεπαρκών στοιχείων στην Αναθέτουσα Αρχή ως προς τη λήψη αποφάσεων που επηρεάζει τα οικονομικά αποτελέσματα!


Στην άρση της άδειας λειτουργίας και παραπομπή στον εισαγγελέα προχωρεί η Επ. Κεφαλαιαγοράς σχετικά με υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας σε χρηματιστηριακή εταιρία διά μέσου «μαϊμού συναλλαγών» και πλαστών πινακιδίων!


O woke καπιταλισμός εγκαταλείπεται σιωπηλά

+Art Business

Ελληνική Πολιτιστική Αναδρομή στη Νέα Υόρκη
Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2024
Η μοναδική αισθητική του νεοντανταϊσμού

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 6 Απριλίου