Ανεπιθύμητοι χαρακτηρίστηκαν ο Κάνιε Γουέστ και η «σύζυγός» του Μπιάνκα Τσενσόρι στη Βενετία, με μια εταιρεία ενοικίασης σκαφών να τους αποκλείει διά βίου, μετά το σκάνδαλο με την άσεμνη πράξη την περασμένη εβδομάδα.

Το ζευγάρι προκάλεσε αντιδράσεις την περασμένη Δευτέρα, όταν εντοπίστηκε να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές σε ένα θαλάσσιο ταξί στη Βενετία, με τον Κάνιε Γουέστ να εκθέτει τα γυμνά του οπίσθια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών. Φαίνεται ότι το ζευγάρι έκανε στοματικό σεξ δημοσίως προκαλώντας οργή.

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν έδειχναν τον Αμερικανό ράπερ να κάθεται στο πίσω μέρος ενός θαλάσσιου ταξί, ενώ η Αυστραλή «σύζυγός» του είχε το κεφάλι της μέσα στην αγκαλιά του.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε στο πίσω μέρος του σκάφους -Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος»

Και τώρα η Venezia Turismo Motoscafi, η εταιρεία που νοίκιασε το σκάφος στον Γουέστ και την Τσενσόρι, μίλησε αποκλειστικά στην Daily Mail και επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι «δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτο» στα σκάφη της.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία καταδίκασε την άσεμνη δραστηριότητα του ζευγαριού, ενώ επιβεβαίωσε ότι «αγνοούσε πλήρως» τι συνέβη στο σκάφος από το οποίο δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες.

«Επί του σκάφους, ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτές τις αισχρολογίες. Αν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο, θα τους είχε αποβιβάσει αμέσως και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμόδιους. Επιπλέον, στο ταξί επέβαινε και ένα τρίτο άτομο, το οποίο συνόδευε τον κο και την κα Γουέστ και το οποίο εμπόδιζε σε κάθε περίπτωση την οπτική επαφή του καπετάνιου με την πρύμνη».

Η εταιρεία κατήγγειλε επίσης τη ρητή επίδειξη του ζευγαριού, λέγοντας: «Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ. Γουέστ και η σύζυγός του δεν θα είναι σίγουρα πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Η Venezia Turismo Motoscafi είναι μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές εταιρείες πλοήγησης της Βενετίας, η οποία διαθέτει μια εντυπωσιακή σειρά διάσημων πελατών, όπως η Lady Gaga, ο Χάρι Στάιλς, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ.

Έξαλλοι οι Ιταλοί με τον ράπερ

Πάντως, η άσεμνη συμπεριφορά του Κάνιε Γουέστ και της συζύγου του προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στους Ιταλούς, με πολλούς να ζητούν να τους επιβληθεί πρόστιμο για «προσβολή της δημοσίας αιδούς».
«Πώς αυτοί οι δύο δεν έχουν συλληφθεί για άσεμνη συμπεριφορά;» παραπονέθηκε ένας χρήστης των social με έναν άλλον να συμφωνεί: «Προσβολή της δημοσίας αιδούς! Κρατήστε τα για την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας».

προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και στους Ιταλούς, με πολλούς να ζητούν να τους επιβληθεί πρόστιμο για «προσβολή της δημοσίας αιδούς».
«Πώς αυτοί οι δύο δεν έχουν συλληφθεί για άσεμνη συμπεριφορά;» παραπονέθηκε ένας χρήστης των social με έναν άλλον να συμφωνεί: «Προσβολή της δημοσίας αιδούς! Κρατήστε τα για την ιδιωτικότητα του σπιτιού σας».

Κάποιος άλλος παραπονέθηκε: «Τι συμβαίνει με αυτούς; Ίσως ήρθε η ώρα να επέμβει η αστυνομία» ενώ ένας άλλος ρώτησε: «Γιατί δεν τους σταματάει η αστυνομία της Ιταλίας ή κάποιος άλλος;».

Διαβάστε ακόμη: