Στο «Cartel Τεχνοχώρος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Δέσποινα Βανδή για να απολαύσει την παράσταση την οποία έχει σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η επιτυχημένη παράσταση «Άνθρωποι και ποντίκια» είναι σε σκηνοθεσία του συντρόφου της ενώ στον ίδιο χώρο ανεβαίνει και η παράσταση «Κόκκινα φανάρια» στην queer εκδοχή τους.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρουν για πρώτη φορά αγκαλιά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους. Έτσι, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να ποζάρει μαζί αγκαλιά στον φωτογραφικό φακό μετά το τέλος της παράστασης.

Η Δέσποινα Βανδή είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ. Για την περίσταση, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι και σακάκι, είχε τα μαλλιά της σπαστά κάτω και το μακιγιάζ της ήταν εντυπωσιακό.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν casual ντυμένος με γκρι πουλόβερ και σκούρο παντελόνι. Οι δύο τους ήταν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι και έλαμπαν από ευτυχία.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρουν για πρώτη φορά αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι

Πρόσφατα, οι δύο τους μοιράστηκαν την πρώτη τους κοινή φωτογραφία στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης ποζάρουν για πρώτη φορά αγκαλιασμένοι και ερωτευμένοι

Το ζευγάρι πλέον κάνει αρκετές κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δεν κρύβεται.

«Είναι ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος», σημείωσε πριν από λίγο καιρό ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη νέα αρχή στη ζωή του με τη Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε: «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα».