Η Κάρα Ντελεβίν είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και δεν το κρύβει, με μια ερωτική εξομολόγηση στη σύντροφό της Minke.

Το 31χρονο μοντέλο θέλησε να γιορτάσει την επέτειο των δύο χρόνων της σχέσης τους με μια ανάρτηση στο Instagram όπου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φιλά με πάθος τη μουσικό σύντροφό της.

Η ερωτική εξομολόγηση της Κάρα Ντελεβίν στη σύντροφό της

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Δύο μαγικά χρόνια μαζί σου και τόσο πολλές φωτογραφίες μας να φιλιόμαστε μπροστά σε διάφορα πράγματα. Αυτά τα δύο τελευταία χρόνια ήταν τόσο γεμάτα. Πολλές αλλαγές, ανάπτυξη, πόνος και κυρίως αγάπη και είμαι τόσο τυχερή που βρήκα τον τέλειο άνθρωπο για να περνάω μαζί του τα σκαμπανεβάσματα της ζωής. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα. Ξόδεψα τόσο καιρό ψάχνοντας για το άλλο μου μισό, που δεν ήξερα ότι θα ήταν κάποιος με τον οποίο πήγαινα μαζί στο σχολείο (και τον οποίο είχα ερωτευτεί από τότε). Στην υγειά μας για πολλά ακόμα χρόνια. Συνεχίστε να κάνετε scrolling για να δείτε την αυθόρμητη φωτογράφιση στη Βενετία, που νομίζαμε ότι ήταν μάθημα φωτογραφίας. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που το κάναμε».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κάρα Ντελεβίν μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφό της. Τον περασμένο Ιούλιο σε συνέντευξή της στο Elle UK είχε δηλώσει: «Η κοπέλα μου ήταν πραγματικά υπέροχη στο να με συστήσει σε πολλά πράγματα και ανθρώπους. Όντως με τη φίλη μου, σε αυτή τη σχέση, υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που ήρθαν ταυτόχρονα και με έκαναν πολύ ευτυχισμένη και άνετη με αυτό που είμαι».

Όταν η Κάρα Ντελεβίν αποκάλυψε πως είναι πανσεξουαλική

Υπενθυμίζεται πως η Κάρα Ντελεβίν είχε αποκαλύψει ότι είναι πανσεξουαλική το 2020 και μίλησε γι’ αυτό πρόσφατα στη Vogue. «Ήταν περισσότερο ότι απλώς αποφάσισα να ανοίξω τα χαρτιά μου στο τραπέζι και να πω “κοιτάξτε, είμαι ερωτευμένη με αυτήν που είμαι ερωτευμένη”» δήλωσε για το «coming out».

«Είχα βαρεθεί να ντρέπομαι για αυτό που αγαπούσα και για αυτό που ήμουν. Οπότε για μένα ήταν περισσότερο το ότι η αγάπη είναι αγάπη και πρέπει να μπορούμε να αγαπάμε όποιον θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη