search

LIFESTYLE

Δείτε το εντυπωσιακό γιοτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ διαθέτει ένα γιοτ σε μέγεθος αρχοντικού

Δείτε το εντυπωσιακό γιοτ του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Οι πλούσιοι άνθρωποι διαθέτουν συνήθως πολυτελή αρχοντικά, ίσως και κανένα ιδιωτικό αεροπλάνο, οι πολύ πλούσιοι ωστόσο, ξοδεύουν αρκετά εκατομμύρια δολάρια σε πολυτελή γιοτ

Ένας από αυτούς είναι ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο οποίος διαθέτει ένα γιοτ σε μέγεθος αρχοντικού με την ονομασία Seven Seas. Ο Σπίλμπεργκ απέκτησε το κατα παραγγελία σκάφος του το 2010 και τώρα, μετά από μια δεκαετία, αποφάσισε να το πουλήσει έναντι 131 εκατ. ευρώ.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το Seven Seas κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα απαιτητικά πρότυπα του ιδιοκτήτη από την Ολλανδική εταιρεία Oceanco Oceanco,
Το χολιγουντιανό γιοτ, το οποίο έχει 86 μέτρα μήκος διαθέτει 4 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 15 -20 άτομα σε επτά (και πιθανώς εννέα) καμπίνες. Έχει μέγιστη ταχύτητα 19,5 κόμβους και όσον αφορά την εμβέλεια, το σκάφος μπορεί να καλύψει περίπου 5.200 ναυτικά μίλια όταν ταξιδεύει με 15 κόμβους.
Όσον αφορά τις παροχές, υπάρχει πισίνα, δύο σπα, γυμναστήριο, κινηματογράφος με βελούδινους καναπέδες, μπαρ με πιάνο, πολλοί χώροι καθιστικού, ένα σύστημα ασφαλείας με κάμερες που περιλαμβάνει μονάδα προστασίας από πειρατές και smart home technology που ελέγχει τα οπτικοακουστικά συστήματα, τον φωτισμό και τον κλιματισμό στο σκάφος.