Τις προτάσεις και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την επανεκκίνηση της οικονομίας μετά τισς επιπλοκές της πανδημίας παρουσιάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

tsipras334

Το σχέδιο εκπονήθηκε από μία ομάφα τεχνοκρατών, υπό την εποπτεία της πρώην υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου. Η κυρία Αχτσιόγλου θα λάβει μέρος ενεργά στην εκδήλωση, αναλύοντας στην ομιλία της καίριους τομείς των προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο συναρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, για την Ανάπτυξη, Αλέξης Χαρίτσης.

Η εκδήλωση

H εκδήλωση-συζήτηση έχει τίτλο «Οικονομία – Ανάπτυξη – Κοινωνική Συνοχή – Ο Δρόμος της Επανεκκίνησης». Πέρα από τον κ. Τσίπρα, την κυρία Αχτσιόγλου και τον κ. Χαρίτση θα μιλήσουν εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων, Κώστας Μίχαλος (πρόεδρος της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (πρόεδρος επιμελητηρίου Αθήνας), Γιώργος Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΕΣΕΒΕ), η δημιουργός του πλαισίου για τηνπροστασία της πρώτης κατοικίας Λούκα Κατσέλη Ο καθηγητής, κάτοχος της έδρας Διεθνούς Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου, Αιμίλιος Αυγουλέας και ο καθηγητής Εμπορικού Δικαίου του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου, Δημήτρης Αυγιτίδης.

 

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο  Radar.gr.