Στην Αντίπαρο βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη ως προσκεκλημένοι του μεγαλοεπιχειρηματία και παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ και της κορυφαίας σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ που κάνουν διακοπές στο Αιγαίο.

Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκαν επίσης ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon Τζεφ Μπέζος, ο διάσημος ηθοποιός Τoμ Χάνκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον, καθώς και ο δημοσιογράφος του CNN, Άντερσον Κούπερ.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές νητικές πηγές, η βραδιά κύλησε με χαλαρή συζήτηση για το ελληνικό καλοκαίρι, τα υπέροχα ελληνικά νησιά νησιά, την σύγχρονη εικόνα της Ελλάδας, τις παγκόσμιες τεχνολογικές εξελίξεις αλλά και για σχέδια να γυριστούν κι άλλες ταινίες στη χώρα μας.

Μητσοτάκης στην Αντίπαρο με εκλεκτή παρέα

Σημειώνεται ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Τήνο και το βράδυ της Κυριακής μετέβη στην Αντίπαρο, μετά από πρόσκληση του επιχειρηματία Μπάρι Ντίλερ.

Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται κάθε καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές, καθώς διατηρούν δικό τους σπίτι.

Aπό τις 25 Ιουνίου η περίφημη θαλαμηγός EOS του κορυφαίου παραγωγού του Χόλιγουντ Μπάρι Ντίλερ, πλέει στα νερά του Αιγαίου και φιλοξενεί τους Τζεφ Μπέζος, , Νταϊάν φον Φύρστενμπεργκ και Αντερσον Κούπερ.  Μάλιστα, το Σάββατο η παρέα βρέθηκε στη Σίφνο όπου δείπνησε σε ονομαστό εστιατόριο στην παραλία Πλατύς Γιαλός.

 

Η ανάρτηση της σχεδιάστριας Νταιάν φον Φουρστενμπεργκ στο Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diane von Furstenberg (@therealdvf)