Η Κάμαλα Χάρις κέρδισε τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό debate που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ ενόψει των κρίσιμων εκλογών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η συνολική της εικόνα αποτυπώθηκε στις πρώτες δημοσκοπήσεις οι οποίες τη δείχνουν ως «νικήτρια» του debate, ενώ και στα social media η Κάμαλα Χάρις αποθεώθηκε από το κοινό ως η γυναίκα που κατάφερε να «κατατροπώσει τον Τραμπ».

Debate Χάρις Τραμπ: Φορούσε ακουστικό η Κάμαλα;

Ωστόσο δεν λείπουν και αυτοί που δεν είδαν με θετικό μάτι την εμφάνιση της Κάμαλα Χάρις και ψάχνουν να βρουν την πιο μικρή λεπτομέρεια που θα μπορούσε να την εκθέσει.

Έτσι χρήστης του Χ, ανήρτησε φωτογραφία με τα σκουλαρίκια που φορούσε η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ και τα σύγκρινε με παρόμοια, που έχουν ενσωματωμένο ακουστικό.

«Πιάστηκε: Φοράει σκουλαρίκια με ακουστικό:» έγραψε ο συγκεκριμένος χρήστης αναρτώντας και τις σχετικές φωτογραφίες, προκειμένου να αποδείξει τα όσα ισχυρίζεται.

Βέβαια όπως μπορεί να δει κανείς στα σχόλια της συγκεκριμένης ανάρτησης, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι όντως η Κάμαλα Χάρις φορούσε κρυφό ακουστικό ενώ κάποιοι ψυχραιμότεροι γράφουν ότι τα δύο σχέδια, δεν είναι καν ίδια εκτός της πέρλας.

Διαβάστε ακόμη: