Μετά τη λήξη της απεργίας των ηθοποιών η πολυαναμενόμενη ταινία “Deadpool 3” ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα και μάλιστα πριν από τη γιορτή των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου), όπως επιβεβαίωσε στο Variety πηγή προσκείμενη στην παραγωγή.

Ο Ράιαν Ρέινολντς σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λίγες ώρες μετά τη λήξη της απεργίας μοιράστηκε ότι η ταινία έρχεται «το καλοκαίρι του 2024». Στη συνέχεια το επιβεβαίωσε η Disney ορίζοντας νέα ημερομηνία κυκλοφορίας την 26η Ιουλίου 2024, Θα είναι η μοναδική ταινία των Marvel Studios για το 2024.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Μόλις τον περασμένο μήνα, ο σκηνοθέτης του Deadpool 3, Shawn Levy, αμφισβήτησε την προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις 3 Μαΐου 2024, παραδεχόμενος ότι «κινδύνευε» εν μέσω της απεργίας των ηθοποιών. Τώρα που η απεργία τελείωσε, το Deadpool 3 πρόκειται να συνεχίσει την παραγωγή, αναφέρει το Deadline παράλληλα με τις εικασίες ότι η ταινία θα βγει τον Ιούλιο.

«Έχουμε γυρίσει τη μισή ταινία», δήλωσε ο Levy τον Οκτώβριο. «Έχω μοντάρει τη μισή ταινία. Πεθαίνουμε να επιστρέψουμε στη δουλειά και να βγάλουμε την ταινία του χρόνου».

Δύο άλλες παραγωγές της Marvel Studios για το Disney+ το “Daredevil: Born Again” με τον Τσάρλι Κοξ (Charlie Cox) και το “Wonder Man” με τον Yahya Abdul-Mateen II, που διέκοψαν επίσης τα γυρίσματα τα οποία είχαν ξεκινήσει την άνοιξη, προς το παρόν, είναι άγνωστο πότε θα ξαναρχίσουν.

Διαβάστε ακόμη: