Για τον πόνο που ένιωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά το θάνατο της Μαλένας κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η αδελφή της, Δήμητρα, περιγράφοντας το Μάνο Δασκαλάκη ως ελλιπή πατέρα ειδικά μετά τον χωρισμό του ζευγαριού.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου καταθέτει στη δίκη για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, για τους οποίους κατηγορείται η αδελφή της. Όπως είπε, η Ρούλα Πισπιριγκου της τηλεφώνησε ενημερώνοντας τη για το θάνατο της Μαλένας.

«Μου κόπηκαν τα πόδια. Μου είπε ο θείος μου ότι το παιδί έπαθε ανακοπή» ανέφερε και πρόσθεσε: «Για πολλούς μήνες ήταν μαζεμένη στον καναπέ κι έκλαιγε, όλη μέρα έκλαιγε. Έλεγε συνεχώς ‘αυτή την ώρα η Μαλένα θα έλεγε αυτό ή θα έκανε το άλλο’. Προσπαθούσαμε να τη βοηθήσουμε. Στα εννιάμερα του παιδιού που είχε πέσει στο μνήμα κι έκλαιγε και ο Μάνος την τράβηξε και της λέει ‘φτάνει, είναι μπροστά το παιδί’, επειδή ήταν εκεί η Τζωρτζίνα».

Αντιθέτως για το Μανό Δασκαλάκη σχολίασε πως δεν την είδε ποτέ να βιώνει το πένθος. «Είπε πως ό,τι φεύγει, φεύγει. Αυτό ειπώθηκε σε μια συζήτηση που κάναμε για να βοηθήσουμε τη Ρούλα» τόνισε.

Δασκαλάκης: “Είμαι σίγουρος ότι τα σκότωσε”
Είχε προηγηθεί η ολοκλήρωση της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος μίλησε για εμμονή της κατηγορούμενης στο πρόσωπο του, ενώ δήλωσε σίγουρος πως η πρώην σύζυγος του έχει δολοφονήσει τα παιδιά τους. «Τώρα είμαι πλέον σίγουρος για ποιο λόγο υποστηρίζω την κατηγορία. Ειδικά μετά την απολογία στο δικαστήριο» υποστήριξε.

Ερωτώμενος από την εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, Αναστασία Μπάκα, ο μάρτυρας ανέφερε πως πιστεύει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την Ίριδα, χρησιμοποιώντας το πανάκι που ήταν στην κούνια.

«Δεν έφερε αντίρρηση να πάμε το πανάκι στην αστυνομία, αλλά δεν είχε περιθώριο, θα φαινόταν ύποπτο. Πιστεύω ότι το χρησιμοποίησε για το παιδί» εξήγησε.

Υπεράσπιση: Την κατηγορία για ποιο λόγο την υποστηρίζετε;

Μάρτυρας: Αρχικά είδα μια ιατροδικαστή να έχει αλλάξει τις καταθέσεις της 4 φορές κι έναν Καρακούκη – Καλόγρια να είναι κάθετοι για το συνέβη. Τώρα είμαι πλέον σίγουρος για ποιο λόγο υποστηρίζω την κατηγορία. Ειδικά μετά την απολογία στο δικαστήριο.

Υπεράσπιση: Το κίνητρο ποιο είναι;

Μάρτυρας: Η εμμονή της σε εμένα.

Υπεράσπιση: Εσείς την ζηλεύατε;

Μάρτυρας: Όχι.

Υπεράσπιση: Εσείς που ψάχνατε τα like δεν ζηλεύατε;

Μάρτυρας: Όχι δεν είναι. Όταν τυχαία τα βλέπεις…

Υπεράσπιση: Είχε εμμονή μαζί σας, αλλά απίστησε με άλλον άντρα;

Μάρτυρας: Για να ζηλέψω το έκανε.

Υπεράσπιση: Μα δεν σας το είπε. Εσείς το ανακαλύψατε…

Μάρτυρας: Όταν το ανακάλυψα, αυτό μου είπε.

Διαβάστε ακόμη: