Ανανεωμένο έρχεται φέτος το Dancing with the stars στο Star, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και συμπαρουσιαστή τον Λάμπρο Φισφή. Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του χορευτικού διαγωνισμού με πλάνα από τους συμμετέχοντες και την κριτική επιτροπή.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα: τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου και τον Jason Roditis όπως αναφέρει το Star.

Δεκαέξι γνωστά ονόματα από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο θα ανέβουν στη σκηνή για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στο χορό: Βικτώρια Χίσλοπ, Τάσος Παλατζίδης, Μπέσυ Αργυράκη, Σταύρος Βαρθαλίτης, Έλενα Τσαγκρινού, Βασιλική Μιλλούση, Δημήτρης Κοκονίδης, Έντουαρντ Στεργίου, Γιάννης Δρυμωνάκος, Ρεγγίνα Μακέδου, Τζώρτζια Γεωργίου, Dominik Stars, Χριστίνα Βραχάλη, Πάνος Γιαννακόπουλος, Μαριάννα Γεωργαντή, Λευτέρης Μητσόπουλος. Υπενθυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πολυαναμενόμενο χορευτικό show θα είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, με φαντασμαγορικά κοστούμια και γραφικά, για φιλανθρωπικό σκοπό. Χορός, συναίσθημα, εντυπωσιακές χορογραφίες, ένταση, αγάπη, συγκίνηση, διασκέδαση, εκτόνωση, όραμα!

Και οι 16 είναι υπέροχοι και θα βάλουν τα δυνατά τους για να μαγνητίσουν και να εμπνεύσουν με τη χάρη και τη φινέτσα τους την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό.

Βίκυ Καγιά γιατί έφυγα από GNTM

Η ιέρεια της μόδας, η οποία εκτός από παρουσιάστρια του “Shopping Star” που προβάλλεται Δευτέρα με Παρασκευή στις 16:00 σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση, θα παρουσιάσει και το “Dancing With The Stars” που κάνει πρεμιέρα 10 Οκτωβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό και μίλησε για το καινούργιο project.

Η ίδια αναφέρθηκε και στους λόγους που έφυγε από το GNTM, λέγοντας:

“Μέχρι να καταφέρω να βγάλω απ΄το στομάχι μου το GNTM και να πω ότι υπάρχει κάποιο άλλο project και να προχωρήσω, μου πήρε χρόνο. Δεν ήταν εύκολο να το αποδεχτώ. Δέχτηκε τη νέα πρόταση, είχα κουραστεί πάρα πολύ, είμαι και μαμά και ήθελα να περάσω ένα καλοκαίρι με τα παιδιά. Για μένα ήταν η ώρα να σταματήσω”.