Η Cyprus Airways ανακοίνωσε απευθείας συνδέσεις με τη Λάρνακα από την Πρέβεζα, σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στην πόλη. Τοπικοί φορείς, εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πρέβεζας, και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πρέβεζας και Ιωαννίνων παρέστησαν στην παρουσίαση της αεροπορικής εταιρείας, με αφορμή την έναρξη δρομολογίου Πρέβεζας – Κύπρου την 26η Ιουνίου, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος, τόνισε την εξαιρετική σημασία της αεροπορικής σύνδεσης με την Κύπρο καθ’ όλη την διάρκεια του έτους και τη δυνατότητα χρήσης του δικτύου της Cyprus Airways, για μετάβαση σε προορισμούς της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Cyprus Airways, Θοδωρής Μαλλάς, εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την έναρξη των απευθείας συνδέσεων Λάρνακας – Πρέβεζας με τα αεροπλάνα της εταιρείας.

«Πέρα από το ενδεχόμενο να αυξηθεί η συχνότητα των πτήσεων κατά τις καλοκαιρινές περιόδους για καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, η εταιρεία μας εξετάζει και την πιθανότητα απευθείας συνδέσεων καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου (δώδεκα μήνες τον χρόνο) ενώ φιλοδοξία της, είναι η αύξηση της συνδεσιμότητας με προορισμούς – “κλειδιά”», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη: