Στην κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης βρίσκεται η Κρήτη, καθώς και πολλά άλλα ελληνικά νησιά, όπως αυτό αποτυπώνεται στα βραβεία 2024 Readers’ Choice Awards.

Τα βραβεία βασίζονται στις προτιμήσεις του ταξιδιωτικού κοινού από όλο τον κόσμο και αναγνωστών του κορυφαίου ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller.

Η Κρήτη και τα υπόλοιπα νησιά που ξεχωρίζουν

Συγκεκριμένα η Κρήτη βρίσκεται στην 4η θέση, με τα ελληνικά νησιά να έχουν την τιμητική τους, αφού 7 συμπεριλαμβάνονται στη συγκεκριμένη λίστα. Εστιάζοντας στα ελληνικά νησιά που οι αναγνώστες του περιοδικού ανέδειξαν στις προτιμήσεις τους, αυτά είναι η Πάρος (3η θέση), η Σκιάθος (5η), η Ρόδος (7η), η Ζάκυνθος (12η), η Κέρκυρα (17η) και η Σαντορίνη στην (18η).

Στην κορυφαίες θέσεις της κατάταξης με τα καλύτερα νησιά της Ευρώπης βρίσκεται η Κρήτη, όπως αυτό αποτυπώνεται στα βραβεία 2024 Readers’ Choice Awards
Τα ελληνικά νησιά με τα εξαιρετικά τους καταλύματα έχουν κεντρίσει το διεθνές κοινό, αφού οι αυθεντικές εμπειρίες που προσφέρουν εξακολουθούν να προσελκύουν επισκέπτες από όλο τον κόσμο, όπως τονίζεται. Εστιάζοντας στην Κρήτη την ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, με βάση τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το ΙΝΣΕΤΕ για το οκτάμηνο του 2024, ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εξέλιξη των αεροπορικών αφίξεων.

Διαβάστε ακόμη: