Από το πρώτο lockdown, τα περισσότερα cocktail bar της Νέας Υόρκης το γύρισαν σε delivery.

Η  αύξηση είναι πάνω από 30% συγκριτικά με το πρώτο lockdown. Αν και ορισμένες περιοχές
μπορεί να μην έχουν ολοκληρωτικό lockdown, όμως τα περιοριστικά μέτρα και ο φόβος των καταναλωτών τους έχει οδηγήσει στην κατανάλωση στο σπίτι τους.

Ανάμεσα στα bars, που έχουν υιοθετήσει το delivery, θα δει κανείς τα κορυφαία:
• Pride
• Danny Meyer

Αντίθετα με τα τρόφιμα, που στο delivery τα ποτά διατηρούν μεγάλα τα περιθώρια για τους ιδιοκτήτες τους. Μπορεί οι προμήθειες, που χρεώνουν οι πλατφόρμες delivery, να είναι αυξημένες, ωστόσο τα
περιθώρια παραμένουν υψηλά.

Αυτό, που κάνει μοναδικό το ποτό από τα cocktail bar, είναι ο τρόπος, με τον οποίο αυτά παρασκευάζονται. Επομένως, ο λόγος, που η συγκεκριμένη αγορά βρίσκεται σε άνοδο, είναι πως οι καταναλωτές αναζητούν τον τρόπο παρασκευής του ποτού τους από τον bartender, που εμπιστεύονταν για την διασκέδαση τους.