Οι διοργανωτές των Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley και Stagecoach στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι θα άρουν τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό στις διοργανώσεις του 2022. Ως εκ τούτου, το Coachella 2022 θα πραγματοποιηθεί χωρίς μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού/νόσησης ή τεστ!

Το Coachella 2022 θα πραγματοποιηθεί χωρίς περιορισμούς λόγω Covid-19

Στην ενημερωμένη σελίδα Υγείας και Ασφάλειας του διαδικτυακού τόπου του Φεστιβάλ Coachella ανέφερεται ότι δεν θα απαιτούνται εμβολιασμός, τεστ ή μάσκες «σύμφωνα με τις τοπικές οδηγίες».

Σημειώνεται ωστόσο, ότι αυτός ο κανόνας θα μπορούσε να ανατραπεί ανάλογα με «τους ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς ή τοπικούς κυβερνητικούς φορείς, τους καλλιτέχνες ή τον υποστηρικτή» και ότι οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν πτυχές του Φεστιβάλ, ενδεικτικά, «χωρητικότητα, διαδικασίες συμμετοχής και απαιτήσεις εισόδου, όπως απόδειξη εμβολιασμού ή/και αρνητικό τεστ COVID-19 και άλλα προστατευτικά μέτρα, όπως η υποχρεωτική μάσκα προστασίας».

Το Coachella 2022 θα πραγματοποιηθεί χωρίς μάσκες, πιστοποιητικά εμβολιασμού ή τεστ

Η απόφαση άρσης των περιορισμών για την COVID-19 ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές των Φεστιβάλ αμέσως μετά τον τερματισμό της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας στην Καλιφόρνια.

Το Φεστιβάλ Coachella 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου – 17 Απριλίου και 22 – 24 Απριλίου και το Stagecoach θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου – 1 Μαΐου.

Το διάσημο μουσικό Φεστιβάλ Coachella, στην έρημο της νότιας Καλιφόρνιας, θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Το Φεστιβάλ προσελκύει μισό εκατομμύριο θαυμαστές σε έναν ανοικτό χώρο στο Ίντιο, ανατολικά του Λος Άντζελες, για δύο Σαββατοκύριακα.

Kanye West (ή όπως ονομάζεται, πλέον, Ye), Harry Styles και Billie Eilish θα είναι τα κεντρικά ονόματα της φετινής διοργάνωσης.

Ο Κάνιε Γουέστ, πάντως πρόσφατα, είπε ότι δεν θα εμφανιστεί στο Coachella 2022 εκτός εάν η Μπίλι Άιλις (Billie Eilish) ζητήσει συγγνώμη από τον φίλο του Τράβις Σκοτ (Travis Scott) για κάτι που η τραγουδίστρια δεν έκανε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coachella (@coachella)

Έχει ανακοινωθεί και η συμμετοχή των Sweedish House Mafia, χωρίς όμως να έχει διευκρινιστεί η ακριβής ημέρα που θα εμφανιστούν.