Αν ρωτήσεις ποια θεωρείται η πιο σέξι γυναίκα στο instagram υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι περισσότερες απαντήσεις να είναι: Cindy Prado. Δεν είναι τυχαίο που πλησιάζει τα 3 εκατομμύρια ακολούθους στην δημοφιλή πλατφόρμα social media. Μια “βόλτα” στο προφίλ της εξηγεί πολλά. Όχι όμως όλα.

Όμως η Cindy Prado δεν είναι απλά μια ακόμα σέξι γυναίκα του insta. Eίναι γνωστό μοντέλο και influencer, ιδιαίτερα αναγνωρισμένη για τη δουλειά της στους τομείς της μόδας, του lifestyle και της γυμναστικής.

Γεννημένη στις 20 Ιανουαρίου 1992 στο Μαϊάμι της Φλόριντα, η Prado έχει κουβανική και ισπανική κληρονομιά και ίσως σε αυτό το μείγμα γονιδίων να οφείλεται η ιδιαίτερη ομορφιά της.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε νεαρή ηλικία και απέκτησε γρήγορα δημοτικότητα, συνεργαζόμενη με πολλές μεγάλες μάρκες και εμφανιζόμενη σε διάφορα περιοδικά μόδας.

Πάντως το Instagram, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο της φήμης της. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα για να μοιράζεται τον λαμπερό τρόπο ζωής της, συμβουλές μόδας και άσκησης.

 Το περιεχόμενό της περιλαμβάνει συχνά τα ταξίδια της, κομψά ρούχα και ματιές στα παρασκήνια της δουλειάς της ως μοντέλο.

Η Prado είναι επίσης γνωστή για την αφοσίωσή της στη γυμναστική, μοιράζεται συχνά ρουτίνες προπόνησης και συμβουλές υγιεινού τρόπου ζωής με τους οπαδούς της, γεγονός που της έχει αποφέρει μια πιστή βάση θαυμαστών που ενδιαφέρεται για την ευεξία.

Η Cindy Prado έχει επεκτείνει το buzz της συνεργαζόμενη με διάφορες μεγάλες φίρμες. Αυτές οι συνεργασίες έχουν συμπεριλάβει εταιρίες μόδας, προϊόντα ομορφιάς και γυμναστικής.

Επίσης είναι γνωστή για τις φιλανθρωπικές της προσπάθειες, συμμετέχοντας συχνά σε  εκδηλώσεις και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες.