Τη δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων στην Καστοριά, ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης.

Εκεί, τον υποδέχθηκε ο Γενικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Χρήστος Μπουλούμπασης, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο, κ. Κωνσταντίνο Σπανούδη.

Στην συνέχεια, συζήτησε με τους Αξιωματικούς όλων των Διευθύνσεων Αστυνομίας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ακολούθησε υπηρεσιακή σύσκεψη με πολιτικούς φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Χρυσοχοΐδης: Η σχόλη Αστυφυλάκων θα βοηθήσει την Καστοριά

Εκεί ο κ. Χρυσοχοΐδης με χαρά δήλωσε στους παρευρισκόμενους και στα ΜΜΕ, την δημιουργία σχολής Αστυφυλάκων στο παλιό κτίριο της ΕΔΗΚΑ (πρώην εκθετήριο – δημοπρατήριο γούνας) και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι σήμερα εδώ για να σας αναγγείλω ότι έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια εγώ ως αρμόδιος υπουργός, να ιδρύσουμε στην Καστοριά, μια Σχολή Αστυφυλάκων, η οποία θα στεγαστεί στο παλιό κέντρο γούνας».

Επιπλέον, ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι είναι βεβαίως για το γεγονός ότι η λειτουργία της σχολής στην Καστοριά, αναμένεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Διαβάστε ακόμη