Τη στεναχώρια του για την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας εξέφρασε ο Χρήστος Μάστορας.

Ρεπόρτερ συνάντησαν τον τραγουδιστή στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου και έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις για την ερμηνεύτρια μετά το συμβάν στο Ηρώδειο.

«Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι για την κυρία Μαρινέλλα. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

Δεν έχω να πω κάτι. Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και αυτή τη στιγμή έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ», είπε ο τραγουδιστής.

Ερωτηθείς για το εάν σκέφτηκε να ακυρώσει τη συναυλία του στην Κύπρο, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Τι με ρωτάς τώρα ρε συ. Δεν είμαι μόνος μου».

Τι συνέβη μεταξύ Μαρινέλλας και Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας από τους τραγουδιστές που θα συμμετείχε στη μεγάλη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ωστόσο, ένα πρόβλημα υγείας,όπως ο ίδιος υποστήριξε τον κράτησε μακριά από τη δεύτερη πρόβα και από τη συναυλία.

Ρεπορτάζ ανέφεραν, όμως, ότι υπήρξαν προβλήματα μεταξύ του Χρήστου Μάστορα και της Μαρινέλλας. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε ότι η ερμηνεύτρια φέρεται να θεώρησε ανέτοιμο τον Χρήστο Μάστορα στην τελευταία τους πρόβα.

«Είχε προηγηθεί της γενικής πρόβας του Ηρωδείου όπου δεν εμφανίστηκε ο Χρήστος Μάστορας, μία πρόβα στην οποία συνέβησαν πάρα πολύ τεχνικά λάθη. Είχε λίγο σαστίσει η Μαρινέλλα με το γεγονός ότι ο Χρήστος Μάστορας έκανε λάθη, ξεχνούσε στίχους και δεν ήταν τεχνικά έτοιμος, τη στιγμή που η ίδια ερμηνεύοντας, όπως μου είπαν οι συνεργάτες της χαρακτηριστικά, τα ίδια τραγούδια εδώ και πολλές δεκαετίες, επιμένει να κάνει πρόβες σε τραγούδια που έχει πει χιλιάδες φορές. Σύμφωνα με τη Μαρινέλλα, αυτή η εικόνα δεν χρειαζόταν άλλη μία πρόβα, αλλά πάρα πολλές για να βελτιωθεί. Στην προτελευταία πρόβα ο Χρήστος Μάστορας παρουσιάστηκε ανέτοιμος δημιουργώντας προβληματισμό», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Όταν ολοκληρώθηκε αυτή η πρόβα ο Χρήστος Μάστορας υποσχέθηκε στη Μαρινέλλα ότι την επομένη θα έρθω και θα είναι όλα άψογα. Την επόμενη ημέρα, που ήταν προγραμματισμένη η πρόβα στις 10, δεν είχε εμφανιστεί ο Χρήστος Μάστορας, και με καθυστέρηση και ενώ όλοι τον αναζητούσαν, εστάλη ένα γραπτό μήνυμα στο κινητό του μαέστρου, με το οποίο ενημέρωνε ότι ήταν ασθενής και δεν θα μπορούσε να πάει. Αυτό που μου μετέφεραν οι συνεργάτες της Μαρινέλλας είναι ότι ο Χρήστος Μάστορας έγραφε στο μήνυμα “Δεν είμαι καλά, είμαι άρρωστος, δεν μπορώ να έρθω”. Το έστειλε 25 λεπτά πριν την πρόβα», πρόσθεσε η ίδια.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμιτσιλή είχε συνομιλία με τον Χρήστο Μάστορα και είχε σχολιάσει ότι ανησύχησε για την υγεία του όπως τον άκουσε. «Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Μάλιστα, ένιωσα και άσχημα, του κάνω “σε ξύπνησα;”. Μου λέει, “όχι, είμαι πολύ χάλια”. Δεν θέλω να κάνω τον τρόπο που μιλούσε, ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος, επιβαρυμένος άνθρωπος», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

«Του λέω “έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται;”. Μου λέει “δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά”. Λίγες ώρες μετά, βέβαια, έκανε το συγκεκριμένο post, γιατί κατάλαβε τις διαστάσεις που είχε πάρει το συγκεκριμένο θέμα. Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση», πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε ακόμη: