Γιαγιά έγινε η Χριστίνα Παππά καθώς ο γιος της, Δημήτρης Παππάς, και η Άννα Μπεζάν έφεραν στον κόσμο ένα κοριτσάκι. Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «8 λέξεις» έφερε στον κόσμο, πριν από λίγες ώρες το πρώτο της παιδάκι.

Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του, ενώ τρισευτυχισμένη είναι και η Χριστίνα Παππά, μιας και η εγγονή της, θα πάρει το όνομά της. Η μικρή ήρθε στη ζωή με καισαρική σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! ο γιος της Χριστίνας Παππά και η αγαπημένη του, απέκτησαν ένα υγιέστατο κορίτσι.

Σε μία συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! η Άννα Μπεζάν είχε αναφέρει για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού: «Η αλήθεια είναι πως όταν το έμαθα, έπαθα κρίση πανικού. Το έμαθα με ένα απλό τεστ εγκυμοσύνης. Είχα 5 μέρες καθυστέρηση, αλλά δεν έδωσα πολλή σημασία. Όταν άρχισαν, όμως, να μου μυρίζουν αγαπημένες μου τροφές, όπως το μπέικον, τότε άρχισαν να μου μπαίνουν σκέψεις στον νου. Έκανα το τεστ και όταν βγήκε θετικό σοκαρίστηκα. Δεν το πίστευα. Ο Δημήτρης εκείνη την ώρα προετοιμαζόταν για ένα σοβαρό επαγγελματικό ραντεβού. Του έστειλα σε φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και…».

Από την άλλη ο Δημήτρης Παππάς είχε τονίσει: «Έμεινα παγωτό! Περίμενα την Άννα να έρθει με το αεροπλάνο στην Αθήνα γιατί ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει μεγαλώσει. Και εκεί που περίμενα κάποιο μήνυμα σχετικά με την πτήση της, βλέπω το τεστ σε φωτογραφία και της λέω: “Έλα! Μου κάνεις πλάκα!”. Και μου απαντά: “Όχι, Δημήτρη, δεν αστειεύομαι, δεν είναι κάτι για το οποίο θα έκανα πλάκα”».

Διαβάστε ακόμη: