Η Elsa Pataky είναι η σύζυγος του Chris Hemsworth στη ζωή και η σύντροφός του στην υποκριτική.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Instagram με τον ίδιο να εξασκείται στην ομιλία του ως παρουσιαστής ενός βραβείου των Όσκαρ 2024 με τη σύζυγό του από το πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου που βρισκόταν εν κινήσει.

Το κλιπ ξεκινά με μια άποψη του προσώπου της Elsa Pataky, πριν στρίψει την κάμερα στον σύζυγό της, ο οποίος κάνει πρόβα στα λόγια του για την παρουσιάση του βραβείου στην κατηγορία Best Animated Short.

Ακούγεται να λέει: «Οι υποψηφιότητες είναι», με την Elsa Pataky να παρεμβαίνει σημειώνοντας: «Αυτά είναι όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια». Τότε ο ηθοποιός λέει: «Και η νικήτρια είναι η Elsa Pataky».

«Συγχαρητήρια!», συνεχίζει ο ηθοποιός. «Δεν μπορούσε να είναι εδώ απόψε, οπότε θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να πω ότι με ευχαριστεί για την ερμηνεία της και βασικά για τα πάντα σε ολόκληρη τη ζωή της. Παρακαλώ, γλυκιά μου! Σ’ αγαπώ».

Ο πρωταγωνιστής του Thor έγραψε στη λεζάντα του κλιπ: «Μια μικρή πρόβα του Όσκαρ με την @elsapataky. Συγχαρητήρια και αγάπη».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Ο ίδιος και η Pataky είναι παντρεμένοι από το 2010 και μοιράζονται μια κόρη, την India Rose Hemsworth, 11 ετών, και τα 9χρονα δίδυμα Sasha Hemsworth και Tristan Hemsworth.

Η Pataky ήταν παρούσα στην τελετή της Κυριακής για να παρακολουθήσει τον Hemsworth να παρουσιάζει τους νικητές των βραβείων Καλύτερης Ταινίας Μικρού Μήκους Κινουμένων Σχεδίων και Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Furiosa: A Mad Max Saga, Anya Taylor-Joy.

Το ζευγάρι ήταν εντυπωσιακό στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Η Elda Pataky φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με cut out και λάμψεις, ενώ ο σύζυγός της ένα κλασικό μαύρο κοστούμι.

Διαβάστε ακόμη: